ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Τσέλσι νίκησε την Μπαρτσελόνα στα πέναλτι

Η Τσέλσι νίκησε την Μπαρτσελόνα στα πέναλτι

Η Τσέλσι νίκησε στα πέναλτι την Μπαρτσελόνα (2-2 η κανονική διάρκεια) σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις ΗΠΑ στο πλαίσιο του International Champions Cup. (VIDEO)

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις ΗΠΑ - στο πλαίσιο του International Champions Cup - Μπαρτσελόνα και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 χάρη στα γκολ των Σουάρες, Σάντρο, Αζάρ και Κέιχιλ με τους "μπλε" του Λονδίνου να παίρνουν τη νίκη στα πέναλτι με 4-2.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο άνοιξε το σκορ, μόλις 10 λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, χάρη σε εκπληκτικό γκολ του Εντέν Αζάρ (τον οποίον η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018) που με σόλο άφησε σε ρόλο θεατή την "μπλαουγκράνα" άμυνα και νίκησε τον Τερ Στέγκεν.

Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε με γκολ του Λουίς Σουάρες κι αφού ο Ζουμά προσπάθησε ανεπιτυχώς να απομακρύνει την μπάλα στη γραμμή, και πήρε προβάδισμα γρήγορα με τον Σάντρο Ραμίρεθ στο 66ο λεπτό, μετά από εκπληκτικό σουτ, προηγηθείσας ανάλογης προσπάθειας.

Ο Κέιχιλ στο 85ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Μασίπ και ισοφάρισε για λογαριασμό της Τσέλσι. Στα πέναλτι, οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν πιο εύστοχοι από τους αντίστοιχους του Λουίς Ενρίκε και η Τσέλσι αναδείχθηκε νικήτρια. Απώλεια για την Μπαρτσελόνα ο Ντόουγκλας, που τραυματίστηκε και θα μείνει δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν (60' Μασίπ), Ντόουγκλας (17' Σέρτζι Ρομπέρτο), Μπαρτρά (59' Πικέ), Ματιέ (59' Βερμάλεν), Αντριάνο (60' Τζορντι Άλμπα), Ράκιτιτς (60' Ινιέστα), Γκουμπάου (61' Ραφίνια), Μπουσκέτς (61' Σαμπέρ), Σουάρες (62' Πέδρο), Ελ Χανταντί (73' Χαλίλοβιτς), Σάντρο Ραμίρεθ

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Ζουμά, Κέιχιλ, (87' Τσέιλομπα), Αθπιλικουέτα (62' Τέρι), Μάτιτς, Φάμπρεγκας (64' Μόουσες), Κένεντι (46' Ουίλιαν), Οσκάρ (46' Ραμίρες), Αζάρ (68' Φαλκάο), Ντιέγκο Κόστα (60' Ρεμί)

Σκόρερς: 52' Σουάρες, 66' Σάντρο / 10' Αζάρ, 85' Κέιχιλ

Στα πέναλτι για την Τσέλσι σκόραραν οι Φαλκάο, Μόουσες, Ραμίρες και Ρεμί, για την Μπαρτσελόνα σκόραραν οι Ινιέστα και Σάντρο κι αστόχησαν οι Χαλίλοβιτς και Πικέ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ