ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συνομιλία που "καίει" τον Μπενζεμά!

Η συνομιλία που "καίει" τον Μπενζεμά!

Η θέση του Καρίμ Μπενζεμά στην υπόθεση "sex tape" του Ματιέ Βαλμπουένα γίνεται ολοένα δυσκολότερη, καθώς είδε το φως της δημοσιότητας συνομιλία τους όπου ζητάει από τον συνάδελφό του να πληρώσει για να "εξαφανιστεί" το επίμαχο video. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι στριγμωμένος στα σχοινιά μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά και κάθε ημέρα που περνάει ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε όλο και δυσχερέστερη θέση.

Τα τελευταία μάλιστα μηνύματα που έρχονται από τη Γαλλία είναι άκρως αρνητικά για τον ίδιο, με τον τηλεοπτικό σταθμό "Europe 1" να γνωστοποιεί μία συνομιλία του Γάλλου με τον συμπατριώτη του όπου η προσπάθεια εκβιασμού είναι κάτι παραπάνω από εμφανής:

"Εάν θέλεις να εξαφανιστεί το video, μίλα με το φίλο μου που θα έρθει στη Λιον μόνο για σένα. Δεν υπάρχουν άλλα αντίγραφα του video, κοίτα να συνεχίσεις τη ζωή σου, εγώ σε προειδοποίησα.

Ματιέ, στο video φαίνονται όλα, εγώ σε προειδοποίησα. Εάν δεν θέλεις να δημοσιευτεί, συμφώνησε με το φίλο μου.

Η συνομιλία που "καίει" τον Μπενζεμά!

Αυτός έχει την μαγνητοφώνηση και εδώ τελειώνει η δική μου αποστολή. Δώσε του το νούμερό σου και συνάντησέ τον, θα έρθει στη Λιόν για σένα", φέρεται να λέει ο Μπενζεμά στον Βαλμπουενά στην καταγεγραμμένη συνομιλία τους.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, υπάρχει ένα ακόμα ηχητικό ντοκουμέντο που "μπλέκει" τον Μπενζεμά καθώς ενημερώνει έναν παιδικό του φίλο για την κατάσταση του Βαλμπουενά. "Έχει ένταση, βρίσκεται σε απόλυτο πανικό", φέρεται να λέει για τον πρώην συμπαίκτη του ο Μπενζεμά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ