ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Φέρντιναντ για το χαμό της γυναίκας του

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Φέρντιναντ για το χαμό της γυναίκας του

Ο Ρίο Φέρντιναντ εξομολογείται σε εκπομπή του "BBC" τον τρόπο με τον οποίον ξεπέρασε το θάνατο της συζύγου του και τη βοήθεια που παρέχει σε άλλες οικογένειες με παρόμοια προβλήματα. (video)

Πριν από λίγες ημέρες, συγκλόνισε με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Daily Mail" για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες μετά το χαμό τη συζύγου του. Ο Ρίο Φέρντιναντ πρωταγωνιστεί στην εκπομπή "Match of the day" του "BBC" με θεματική ενότητα "Να είσαι πατέρας και μητέρα" καθώς εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια τον πόνο για το θάνατο της Ρεμπέκα (έφυγε από τη ζωή το Μάη του 2015), τον τρόπο που ξεπέρασε την απώλεια μαζί με τα παιδιά του και τις συμβουλές που δίνει σε οικογένειες με παρόμοια προβλήματα.

"Αγαπούσα τη γυναίκα μου περισσότερο από καθετί. Εγώ και η Ρεμπέκα είχαμε απίστευτη σχέση. Δεν πιστεύεις ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί το χειρότερο σενάριο. Η τελευταία φορά που ήταν σπίτι προσπάθησε να μιλήσει γι' αυτό, αλλά το σταμάτησα δεν ήθελα να μιλήσω. Είναι από τα λίγα πράγματα που πρέπει να ξεπεράσουμε μαζί (με τα παιδιά μου), όπου δεν έχω απαντήσεις και είναι αρκετά ανησυχητικό και τρομακτικό.

Όταν δεν μιλούν είναι δύσκολο μερικές φορές γιατί κάθεσαι εκεί και είναι σαν να "τι σκέφτονται; που είναι; Είναι ανήσυχοι, είναι χαρούμενοι; Είναι λυπημένοι;". Ανησυχώ για όλα αυτά, αλλά...επειδή δεν μπορώ να βγάλω τίποτα από τα δύο παιδιά, θα ήθελα κάποιος να τα βοηθήσει να μιλήσουν, απλά για να ξέρω ότι είναι καλά. Μέσα, αρχίζω να ανοίγομαι λίγο, να αναπνέω περισσότερο. Νιώθω ότι ανοίγει το μυαλό μου, απλά όταν σκέφτομαι τις στιγμές που είχαμε μαζί. Κάτι το οποίο δεν ήμουν ικανός να κάνω πριν. Και είμαι πολύ καλύτερα από ότι όταν ξεκίνησα αυτό", υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Ρίο Φέρντιναντ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ