ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συγγνώμη του Καρδόνα για τη ρατσιστική κίνηση

Η συγγνώμη του Καρδόνα για τη ρατσιστική κίνηση

Ο Εντουίν Καρδόνα απολογήθηκε μέσω social media για τη ρατσιστική κίνηση προς τον Λι Μιουν Γκιου κατά τη φιλική αναμέτρηση των εθνικών Κολομβίας και Νοτίου Κορέας. (video)

Η εθνική Νοτίου Κορέας νίκησε 2-1 την αντίστοιχη της Κολομβίας σε φιλική αναμέτρηση στη Σουόν, αλλά αυτή σημαδεύτηκε από την κίνηση του Εντουίν Καρδόνα. Στο 63ο λεπτό του ματς, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς κι ενώ μιλούσε με αντίπαλό του (Λι Μιουν Γκιου) έκανε χαρακτηριστική κίνηση με τα δάχτυλα στα μάτια του, η οποία παρέπεμπε στα ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, o Καρδόνα ζήτησε συγγνώμη μέσω ενός video που δημοσίευσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

"Δεν ήταν η πρόθεσή μου να δείξω έλλειψη σεβασμού σε κάποιον, ή σε κάποια χώρα. Εάν κάποιος αισθάνθηκε προσβεβλημένος, ζητώ χίλια συγγνώμη".

Η φάση δεν υπέπεσε στην αντίληψη του Αυστραλού διαιτητή, Κρις Μπιθ, κι έως εκ τούτου ο Κολομβιανός δεν τιμωρήθηκε. Η FIFA, ωστόσο, είναι πιθανό να επιληφθεί της υπόθεσης.



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ