ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σόλο τα "έχωσε" σε Νεϊμάρ και Μέσι για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής

United States goal keeper Hope Solo gives a thumbs up before a corner kick during the second half of an international friendly soccer match against Japan, Sunday, June 5, 2016, in Cleveland, Ohio. The United States won 2-0. (AP Photo/David Dermer)
United States goal keeper Hope Solo gives a thumbs up before a corner kick during the second half of an international friendly soccer match against Japan, Sunday, June 5, 2016, in Cleveland, Ohio. The United States won 2-0. (AP Photo/David Dermer) AP

Η Χόουπ Σόλο συμμετείχε στην εκπομπή του Ερίκ Καντονά και τα "έχωσε" στους Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής, καθώς και στο θρύλο του πολωνικού ποδοσφαίρου, Ζμπίγκνιεβ Μπόνιεκ για κάποιες απαξιωτικές δηλώσεις του. (VIDEO)

Ο Ερίκ Καντονά απέκτησε "ταίρι" στην εκπομπή του στο Eurosport, καθώς η παγκόσμια πρωταθλήτρια με τις ΗΠΑ, Χόουπ Σόλο ανέλαβε τη θέση της.... Επιτρόπου του Γυναικείου ποδοσφαίρου!

Μάλιστα, η 35χρονη τερματοφύλακας μπήκε φορτσάτη και με διάθεση για... καυγά, αφού στο στόχαστρό της βρέθηκαν οι Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής, καθώς κι ο θρύλος του πολωνικού ποδοσφαίρου, Ζμπίγκνιεβ Μπόνιεκ, με αφορμή κάποιες απαξιωτικές δηλώσεις που έκανε το προηγούμενο διάστημα για τις γυναίκες.

"Σήμερα, η αυτοαποκαλούμενη Επίτροπος του Γυναικείου Ποδοσφαίρου δεν είναι χαρούμενη και θέλει να το ξέρετε. Πριν από μερικές εβδομάδες, ένα θρύλος του πολωνικού ποδοσφαίρου και μέλος της UEFA, ο Ζμπίγκνιεβ Μπόνιεκ είπε: 'Όταν μιλάμε για το ποδόσφαιρο, η προσφορά της γυναίκας είναι άχρηστη'.

Λοιπόν, Ζμπίγκνιεβ τι λες για το πόδι μου στον κ@@ο σου; Θα ήταν μία χρήσιμη προσφορά; Ίσως είσαι απλά πολύ δειλός για να έρθεις να μου το πεις μπροστά στα μούτρα μου. Γαμώτο! Μάλλον θα πρέπει να προσέχω ποιες λέξεις χρησιμοποιώ, γιατί την τελευταία φορά που είπα τη λέξη "δειλός" αποβλήθηκα απ' την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου", ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τους Νεϊμάρ και Μέσι:

"Πολλές φορές με ρωτούν αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο γυναικείο ποδόσφαιρο με τους Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ. Δεν έχω ακούσει ποτέ από καμία γυναίκα, η οποία έχει αρκετά χρήματα, να σκεφτεί την περίπτωση της φοροδιαφυγής. Ακούω πολλές κριτικές για την επιλογή των γυναικών να παίζουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι αρκετά γρήγορο, δεν είναι θεαματικό. Λοιπόν, κύριοι, μία συμβουλή. Αν είναι πολύ γρήγορο δεν σημαίνει αυτόματα πως είναι και θεαματικό. Απλά λέω...".

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: AP Photo/David Dermer

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ