ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Έντερ για τον πατέρα του

Portugal's forward Eder (L) celebrates after scoring a goal next to France's forward Antoine Griezmann during the Euro 2016 final football match between Portugal and France at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, on July 10, 2016. / AFP / MIGUEL MEDINA        (Photo credit should read MIGUEL MEDINA/AFP/Getty Images)
Portugal's forward Eder (L) celebrates after scoring a goal next to France's forward Antoine Griezmann during the Euro 2016 final football match between Portugal and France at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, on July 10, 2016. / AFP / MIGUEL MEDINA (Photo credit should read MIGUEL MEDINA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο ήρωας της Πορτογαλίας στον τελικό του Euro 2016, Έντερ, έκρυβε μέσα του εδώ και πολλά χρόνια μία τραγική οικογενειακή ιστορία. Διαβάστε για την αποκάλυψη που έκανε για τον φυλακισμένο πατέρα του.

Ο άνθρωπος που χάρισε στην Πορτογαλία το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, χάρη στη γκολάρα που σημείωσε στην παράταση του τελικού με τους Γάλλους, περάσε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, και όπως είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του "ουσιαστικά δεν μεγάλωσα με την οικογένεια μου αλλά σε ένα ορφανοτροφείο".

Eder, ο μετανάστης που έγινε πρωταθλητής Ευρώπης

Τώρα, λίγο αφότου έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος από την σούπερ επιτυχία των Ιβήρων στα γήπεδα της Γαλλίας, ο 28χρονος επιθετικός της Λιλ παραχώρησε συνέντευξη σε πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό, όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο πατέρας του βρίσκεται σε φυλακή εδώ και 16 χρόνια, έχοντας καταδικαστεί για το φόνο της μητριάς του!

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Έντερ για τον πατέρα του

"Ο πατέρας μου είναι στη φυλακή. Από τότε που ήμουν 12 ετών. Η μητριά μου πέθανε και κατηγορήθηκε πως την σκότωσε. Νομίζω πως έχει καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης για 16 χρόνια.

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Έντερ για τον πατέρα του

Από τη στιγμή που πήγα στην Ακαντέμικα (σ.σ. 2008) και άρχισα να βγάζω χρήματα μπορούσα να πηγαίνω στην Αγγλία και να τον βλέπω στη φυλακή. Κάθε φορά που είχα διακοπές, πήγαινα στην Αγγλία για να τον δω", δήλωσε στο πλαίσιο της συνέντευξής του ο υψηλόσωμος Πορτογάλος στράικερ, ο οποίος δεν ρωτήθηκε για το μέρος στο Ηνωμένο Βασίλειο που εκτίει την ποινή φυλάκισης ο πατέρας του και απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονία της μητριάς του.

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Έντερ για τον πατέρα του

Στην ίδια συνέντευξη, ο Έντερ χαρακτήρισε ως γκολ της ζωής του εκείνο που χάρισε στην εθνική Πορτογαλίας το Euro 2016 ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να φτιάξει κάποια ημέρα και αυτός τη δική του οικογένεια.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ