ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σερβία τον τίτλο στο Μουντιάλ Κ20

Η Σερβία τον τίτλο στο Μουντιάλ Κ20

Σε έναν δραματικό τελικό που κρίθηκε με γκολ δύο λεπτά πριν το φινάλε της παράτασης, η Σερβία νίκησε 2-1 τη Βραζιλία και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 (videos).

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 πανηγύρισε η εθνική Σερβίας η οποία επιβλήθηκε με 2-1 της Βραζιλίας στον τελικό που διεξήχθη στο "North Harbour Stadium" στη Νέα Ζηλανδία.

Οι Σέρβοι πήραν κεφάλι στο σκορ στον τελικό στο 70' με τον Μάντιτς όμως οι πεντάκις παγκόσμιοι πρωταθλητές σε αυτό το τουρνουά Βραζιλιάνοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα με τον Αντρέας Περέιρα και έστειλαν το ματς στην παράταση.

Η Σερβία τον τίτλο στο Μουντιάλ Κ20

Εκεί όλα έδειχναν πως το 1-1 θα έμενε μέχρι το φινάλε όμως στο 118' ο Μαξίμοβιτς βγήκε τετ α τετ με τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ Ζέαν μετά από ωραία συνεργασία των Ίλιτς και Ζίφκοβιτς και με σουτ έγραψε το τελικό 2-1 υπέρ των Βαλκάνιων, χαρίζοντας το τρόπαιο στην ομάδα του.

"Είμαι τόσο υπερήφανος για τη νεαρή ποδοσφαιρική μας ομάδας. Πρωταθλητές στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA για ηλικίες κάτω των 20 ετών. Μπράβο παιδιά", έγραψε στο Twitter του ο Νο 1 αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Μάντιτς ανοίγει το σκορ για τη Σερβία

Ο Αντρέας Περέιρα ισοφαρίζει για τη Βραζιλία

Ο Μαξίμοβιτς χαρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Σερβία

Παίκτης της Σερβίας πανηγυρίζει το τρόπαιο κλαίγοντας

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ