ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H ρήτρα που στέλνει τον Νεϊμάρ στη... Ρεάλ Μαδρίτης

PSG's Neymar reacts after missing an opportunity to score during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Neymar reacts after missing an opportunity to score during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή "El Chringuito", στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει συμπεριληφθεί ρήτρα που δίνει τη δυνατότητα στον Βραζιλιάνο σταρ να αποχωρήσει απ' τη γαλλική ομάδα έναντι συγκεκριμένου ποσού.

Το περασμένο καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε το "μπαμ" του καλοκαιριού, καθώς απέκτησε έναντι 222.000.000 ευρώ τον Νεϊμάρ απ' την Μπαρτσελόνα. Λίγους μήνες αργότερα, τα πράγματα δεν έχουν κυλήσει ομάδα σε διαπροσωπικό επίπεδο, εν αντιθέσει με το αγωνιστικό που οι Παριζιάνοι προελαύνουν σε Ligue 1 και Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είχε -αρχικά- κόντρα με τον Έντινσον Καβάνι, ενώ στα... σχοινιά βρίσκεται και με τον τεχνικό της ομάδας, Ουνάι Έμερι. Πριν καν συμπληρωθεί ένα εξάμηνο στο Παρίσι, υπάρχουν φήμες πως ο 25χρονος επιθετικός "ψάχνεται" να αποχωρήσει απ' τη γαλλική ομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή " El Chringuito" του τηλεοπτικού καναλιού "La Sexta TV" που αποκάλυψε και τις τάσεις φυγής του Κριστιάνο Ρονάλντο, στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Παρί έχει συμπεριληφθεί ρήτρα που δίνει τη δυνατότητα στον Βραζιλιάνο σταρ να αποχωρήσει απ' έναντι 222.000.000 ευρώ, όσα είναι δηλαδή και τα χρήματα που κατέβαλαν οι Γάλλοι για να τον κάνουν "δικό" τους.

Σε περίπτωση που ο Νεϊμάρ αποφασίσει να κάνει χρήση της ρήτρας αποδέσμευσης, τότε η Ρεάλ Μαδρίτης είναι βέβαιο πως θα κινηθεί δυναμικά για την απόκτησή του. Άλλωστε, απ' την στιγμή που οι σχέσεις του Βραζιλιάνου με την Μπαρτσελόνα ψυχράθηκαν λόγω του τρόπου φυγής του, δεν υπάρχουν και πολλές top επιλογές για τον ίδιο.

Θυμίζουμε πως κατά το παρελθόν ο Νεϊμάρ δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα των "μερένγκες". Επομένως, αργά ή γρήγορα μπορεί η επιθυμία του να γίνει πραγματικότητα...

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ