ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ρεάλ νίκησε τη Μίλαν στα πέναλτι

Η Ρεάλ νίκησε τη Μίλαν στα πέναλτι

Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Ρεάλ και Μίλαν, με τους Μαδριλένους να επικρατούν με 10-9 στον... μαραθώνιο των πέναλτι (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μίλαν με 10-9 στην διαδικασία των πέναλτι στο φιλικό της Σανγκάι, αφού το 90άλεπτο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς σκορ.

Ο 16άχρονος Ιταλός τερματοφύλακας, Τζανλούτζι Ντοναρούμα, μπλόκαρε την μπάλα στην εκτέλεση πέναλτι του Τόνι Κρόος, η οποία ήταν η 5η και κράτησε ζωντανή τη Μίλαν, καθώς είχε χάσει πέναλτι ο Μπάκα (άουτ).

Αφού ευστόχησαν άλλοι 4 παίκτες για κάθε ομάδα και φτάσαμε στο 9-9, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ, Κίκο Κασίγια (απόκτημα από Εσπανιόλ) σκόραρε για το 10-9 και εν συνεχεία απέκρουσε την εκτέλεση του... συναδέλφου του, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, ενώ στο ματς είχε και δύο καλές επεμβάσεις σε προσπάθειες του Μπάκα.

Καλή η παρουσία της Μίλαν στην Κίνα με καλά σημάδια της δουλειάς του Σίνισα Μιχάιλοβιτς, κυριότερο στοιχείο πως δεν δέχτηκε γκολ ούτε από την Ίντερ (νίκη με 1-0), ούτε από την Ρεάλ.

Συνθέσεις πρώτου ημιχρόνου...

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Ντανίλο, Πέπε, Βαράν, Αρμπελόα, Καζεμίρο, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΜΙΛΑΝ: Ντιέγκο Λόπεθ, Ντε Σίλιο, Αλέξ, Έλι, Αντονέλι, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Πόλι, Μπερτολάτσι, Σούσο, Τσέρτσι, Νιάνγκ.

Συνθέσεις δεύτερου ημιχρόνου...

ΡΕΑΛ: Κίκο Κασίγια, Ντανίλο (71' Ντανιέλ Καρβαχάλ), Πέπε (71' Νάτσο), Σέρχιο Ράμος, Αρμπελόα (71' Μαρσέλο), Καζεμίρο, Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ (72' Τσέρισεβ), Κριστιάνο Ρονάλντο (71' Χάμες Ροντρίγκες), Χεσέ Ροντρίγκεθ.

ΜΙΛΑΝ: Ντιέγκο Λόπεθ (74' Ντοναρούμα), Ντε Σίλιο (74' Καλάμπρια), Μεξές (94' Μάτρι), Σαπάτα, Αντονέλι (73' Παλέτα), Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Μοντολίβο, Χοσέ Μάουρι, Χόντα, Λουίζ Αντριάνο, Μπάκα.

Ρεάλ - Μίλαν 0-0 (10-9 πέν.)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ