ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "Impossible Goal" του Ρομπέρτο Κάρλος

Το "Impossible Goal" του Ρομπέρτο Κάρλος

Λίγους μήνες μετά το τρομερό φάουλ απέναντι στην Γαλλία, ο Ρομπέρτο Κάρλος άφησε ξανά άφωνο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ήταν 21 Φεβρουαρίου 1998 όταν πέτυχε το γκολ που χαρακτηρίστηκε αδύνατο (video)

Τον Ιούνιο του 1997 ο Ρομπέρτο Κάρλος άφησε άφωνο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με το τρομερό φάουλ που εκτέλεσε στον αγώνα της Βραζιλίας με τη Γαλλία στη Λιόν, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Μπαρτέζ.

Λίγους μήνες μετά φρόντισε να τρελάνει και πάλι τον κόσμο, επιβεβαιώνοντας ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Στις 21 Φεβρουαρίου 1998 η Η Ρεάλ αγωνίζεται για το Cope Del Ray στην έδρα της Τενερίφη. Ο Ρομπέρτο Κάρλος δέχεται μια βαθιά μπαλιά και τρέχει να προλάβει την μπάλα πριν βγει άουτ. Πράγματι την προλαβαίνει λίγο πριν περάσει τη γραμμή και όλοι περιμένουν το αναμενόμενο, το λογικό. Να βγάλει από εκεί σέντρα.

Φαινόταν ξεκάθαρα ότι από εκεί ήταν αδύνατο να σκοράρει. Και όμως, έπιασε ένα δυνατό βολέ και τράνταξε τα δίχτυα. Για άλλη μία φορά ο Βραζιλιάνος είχε πετύχει το αδύνατο!

Απολαύστε την ραψωδία του Ρομπέρτο Κάρλος:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ