ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρό(σ)κληση του Ματουιντί στον Πογκμπά

France's Paul Pogba and Blaise Matuidi, right, celebrate at the end of the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
France's Paul Pogba and Blaise Matuidi, right, celebrate at the end of the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Μετά την εθνική Γαλλίας, ο Μπλεζ Ματουιντί θέλει συμπαίκτη του τον Πολ Πογκμπά και σε συλλογικό επίπεδο, καθώς απηύθυνε στο "χταπόδι" ανοιχτή πρόσκληση επιστροφής στη Γιουβέντους.

Το καλοκαίρι του 2017 Ο Μπλεζ Ματουιντί έπαιρνε μεταγραφή στη Γιουβέντους, όμως δεν θα έβρισκε εκεί τον Πολ Πογκμπά, που είχε επιστρέψει -έναν χρόνο νωρίτερα- στην Premier League και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή τη φορά, ο μέσος της "βέκια σινιόρα" (προσ)καλεί τον συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, να κάνει το ιταλικό comeback, ώστε να αγωνιστούν παρέα με τα χρώματα των "μπιανκονέρι".

"Θυμήσου να έρθεις πίσω στη Γιουβέντους", ήταν το μήνυμα του 31χρονου αμυντικού μέσου των πρωταθλητών Ιταλίας, κατά την διάρκεια των γαλλικών πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Μουντιάλ της Ρωσίας, με τον άσο των "κόκκινων διαβόλων" να σχολιάζει: "Οοο, η γηραιά κυρία! Η γηραιά κυρία"!

Μένει να δούμε εάν αυτή η (διαδικτυακή) συνομιλία θα αποτελέσει προάγγελο για ενδεχόμενη αλλαγή περιβάλλοντος του Πογκμπά.

Εξάλλου, το μέλλον του 25χρονου κεντρικού χαφ στην "κόκκινη" πλευρά του Μάντσεστερ βρίσκεται στον... αέρα, αφού η περσινή του συνεργασία με τον Ζοζέ Μουρίνιο δεν άγγιξε την... τελειότητα, καθώς αρκετές ήταν οι φορές που πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ