ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ποδοσφαιρική φάρσα της χρονιάς!

Η ποδοσφαιρική φάρσα της χρονιάς!
© AFP/GETTY IMAGES

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής μετατράπηκαν σε... φαρσοκωμωδία, με τις ψήφους να ειναι περισσότερες από τα άτομα που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αυτά δεν γίνονται... Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA) επιχείρησε να εκλέξει το νέο της πρόεδρο μέσα από απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες (ψηφοφορία) για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια, όμως η ψηφοφορία εξελίχτηκε σε φάρσα ολκής.

Αντιμετώποι για το χρίσμα τέθηκαν ο υπηρεσιακός πρόεδρος της AFA, Λουίς Σεγούρα, και ο αντιπρόεδρος της Σαν Λορέντσο και τηλεπαρουσιαστής, Μαρτσέλο Τινέλι, και αμφότεροι πήραν από 38 ψήφους.

Η ποδοσφαιρική φάρσα της χρονιάς!
© AP

Ο Λουίς Σεγούρα

Που ήταν το παράξενο; Στο ότι οι συνολικές ψήφοι ήταν 76 ενώ τα μέλη της ομοσπονδίας που είχαν δικαίωμα να συμμετέχουν στη διαδικασία ήταν 75!

Η έξτρα ψήφος που βρέθηκε, προκάλεσε έντονη αμηχανία στους ανθρώπους της ομοσπονδίας, και πλέον όλοι αναμένουν τη νέα ψηφοφορία με την ελπίδα να κυλήσουν όλα ομαλά και να αποφευχθεί νέο κάζο.

Η ποδοσφαιρική φάρσα της χρονιάς!
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Μαρτσέλο Τινέλι

Σημειώνεται πως μετά το φιάσκο που σημειώθηκε αρκετά μέλη πρότειναν να γίνουν οι εκλογές μέσω ανάτασης χεριών, πρόταση πάντως που δεν εισακούστηκε.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ