ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H παραλίγο ασίστ της χρονιάς απ' τον Αντρέ Σίλβα!

H παραλίγο ασίστ της χρονιάς απ' τον Αντρέ Σίλβα!

Ο Αντρέ Σίλβα έδωσε μία πανέξυπνη πάσα με το κεφάλι, ενώ ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η απόκρουση του Εμιλιάνο Βιβιάνο στο σουτ του Χακάν Τσαλχάνογλου τού στέρησε την ασίστ της χρονιάς! (VIDEO)

H Μίλαν επικράτησε 1-0 της Σαμπντόρια για την 25η αγωνιστική της Serie A και συνέχισε την ανοδική πορεία του τελευταίου διαστήματος, σημειώνοντας την πέμπτη νίκη στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει μέσα στο 2018. Μάλιστα, λίγο έλειψε στο συγκεκριμένο παιχνίδι να δούμε την ασίστ της σεζόν απ' τον Αντρέ Σίλβα.

Στο 76ο λεπτό, κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των "ροσονέρι", ο Χακάν Τσαλχάνογλου θέλησε να συνδυαστεί με τον Πορτογάλο επιθετικό λίγο έξω απ' τη μεγάλη περιοχή. Όμως, ο νεαρός φορ, στην προσπάθειά του να αποφύγει το μαρκάρισμα των αμυντικών της Σαμπντόρια έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Παρ' όλα αυτά, δεν επηρεάστηκε και έδωσε μία πανέξυπνη πάσα με το κεφάλι στον Τούρκο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά ο Εμιλιάνο Βιβιάνο αρνήθηκε το γκολ (και την ασίστ της χρονιάς) με εξαιρετική επέμβαση.

Δείτε το video:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ