ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ομάδα που ένωσε μία χώρα

Η ομάδα που ένωσε μία χώρα
Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγιε

Η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγιε χάρισε όλα της τα έσοδα από τους αγώνες της στο Copa Libertadores στα θύματα του φονικού σεισμού των 7.8 ρίχτερ και όλο το Εκουαδόρ βρίσκεται στο πλευρό της.

Στις 18 Απριλίου φονικός σεισμός της κλίμακας των 7.8 ρίχτερ έπληξε το Εκουαδόρ, αφήνοντας πίσω εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες. Η χώρα περνά δύσκολες στιγμές, κυρίως λόγω της κρίσης στην τιμή του πετρελαίου, οπότε η κυβέρνηση περιμένει βοήθεια με σκοπό να πατήσουν ξανά στα πόδια τους οι κάτοικοι.

Την ίδια ώρα η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγιε αποτελεί μία από τις εκπλήξεις στο φετινό Copa Libertadores, αποκλείοντας την Ρίβερ Πλέιτ και φτάνοντας στους "8" της διοργάνωσης.

Όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι του συλλόγου, όλα τα έσοδα από τα παιχνίδια στο Copa Libertadores θα πάνε στα θύματα του φονικού σεισμού, κερδίζοντας έτσι την συμπάθεια ολόκληρης της χώρας, που βλέπει κάτι θετικό μέσα σε μία τόσο δυσάρεστη κατάσταση.

Το γήπεδο της ομάδας αναμένεται κατάμεστο στο παιχνίδι με την Πούμας και όλοι ελπίζουν πως στο τέλος η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγιε θα προσφέρει χαρά στους ταλαιπωρημένους κατοίκους του Εκουαδόρ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ