ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ομάδα που απέρριψε τον Βάρντι επειδή ήταν μεγάλος σε ηλικία!

Η ομάδα που απέρριψε τον Βάρντι επειδή ήταν μεγάλος σε ηλικία!

Ο Τζέιμι Βάρντι πραγματοποιεί φέτος τα ματς της... ζωής του με τη φανέλα της Λέστερ όμως πριν δύο χρόνια υπήρχε ομάδα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας που τον απέρριψε λόγω της ηλικίας του.

Τη φετινή σεζόν μετράει μέχρι τώρα 22 γκολ στην Premier League με την Λέστερ και ήταν μεταξύ των υποψηφίων για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη του πρωταθλήματος (τίτλος που δόθηκε απο τους επαγγελματιες παίκτες στο Νησί στον Ριγιάντ Μαχρέζ), ωστόσο πριν μερικά χρόνια δεν "έκανε" ούτε για ομάδα της Τσβαϊτελίγκα.

Όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Ραλφ Ράγκνικ, είχε την ευκαιρία πριν δύο χρόνια να πάρει στην Λειψία τον Άγγλο επιθετικό αλλά τον απέρριψε καθώς δεν ήθελε να φανεί ασυνεπής προς την "πολιτική" του να μην παίρνει στην ομάδα παίκτες που είχαν ξεπεράσει τα 24 χρόνια.

"Θέλαμε απελπισμένα να πάρουμε τον Τζο Γκόμεζ, που αργότερα επέλεξε την Λίβερπουλ, και πετούσαμε από το Λονδίνο στην Λειψία με τον μάνατζέρ του", δήλωσε αρχικά στην "Bild" ο Ράγκνικ και συνέχισε:

Η ομάδα που απέρριψε τον Βάρντι επειδή ήταν μεγάλος σε ηλικία!

"Στο αεροπλάνο ο μάνατζερ μου είπε "Κύριε Ράγκνικ, είναι κρίμα που είσαι τόσο απόλυτος και παίρνεις στην ομάδα σου μόνο παίκτες κάτω των 24 ετών επειδή έχω κάποιον που θα ήταν τέλειος για σένα.

Μπορώ να εγγυηθώ ότι υπό τις οδηγίες σου θα γίνει διεθνής αλλά είναι ήδη 27 ενώ έχει περάσει και κάποιο χρόνο στη φυλακή μετά από έναν μικρό καυγά. "Ήταν ο Τζέιμι Βάρντι ο παίκτης για τον οποίο μου μιλούσε".

Θυμάμαι ότι του απάντησα "Όχι, είναι 27 ετών και δεν πρόκειται να κάνουμε κίνηση για να τον πάρουμε". Σημειώνεται πως η Λειψία διεκδικεί φέτος με σοβαρές αξιώσεις την άνοδό της στη Bundesliga, με την ομάδα του Ράγκνικ να έχει τρεις πόντους λιγότερους από την πρωτοπόρο Φράιμπουργκ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ