ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ντόρτμουντ των ρεκόρ

Η Ντόρτμουντ των ρεκόρ

Οι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ βρέθηκαν στην κορυφή του μέσου όρου εισιτηρίων, ενώ το 99,8% εκ των κατόχων διαρκείας ανανέωσαν την πίστη τους στους κιτρινόμαυρους.

Μπορεί η Ντορτμουντ αγωνιστικά να μην έκανε την καλύτερη χρονιά της ιστορίας της όντας για αρκετό χρονικό διάστημα στη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο η αγάπη των φίλων της ομάδας είναι τέτοια που τους χάρισε απίστευτα ρεκόρ σε μια δύσκολη περίοδο.

Στον τελικό του Κυπέλλου 130.000 φίλαθλοι της ομάδας ταξίδεψαν 500 χιλιόμετρα για να βρεθούν στο Βερολίνο για να δουν είτε εντός, είτε εκτός γηπέδου την αγαπημένη τους ομάδα.

Ακόμα όμως και αυτός ο αριθμός είναι μικρός για να περιγράψει τα όσα έκαναν οι φίλοι των κιτρινόμαυρων αυτή τη σεζόν. Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα της ότι φέτος η Ντόρτμουντ είχε το μεγαλύτερο μέσο όρο εισιτηρίων στην Ευρώπη ξεπερνώντας μεγαθήρια. Το "Signal Iduna Park" έχει χωρητικότητα 80.667 θεατών και κατά μέσο όρο φέτος η είχε 80.424 εισιτήρια. Την ίδια ώρα η η Μπαρτσελόνα ακολούθησε με 77.632, τρίτη ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 75.335, με τη Ρεάλ Μαδρίτης (73.081) και την Μπάγερν Μονάχου (72.882) να κλείνουν την πεντάδα.

Σαν να μην έφτανε αυτό η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε επίσημα ότι το 99,8% των κατόχων διαρκείας ανανέωσαν. Συγκεκριμένα, οι Βεστφαλοί βγάζουν προς διάθεση 55.000 διαρκείας και μόλις 93 άτομα δεν ανανέωσαν με την ουρά για την απόκτηση να μετρά μερικές χιλιάδες ατόμων που βρίσκονται στη λίστα αναμονής εδώ και καιρό.

Αν μη τι άλλο, οι φίλοι της Ντόρτμουντ έχουν αποδείξει την τεράστια αγάπη τους για το σύλλογο και τη δείχνουν ακόμα και στα δύσκολα που περνά η ομάδα τους.

Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο για τους φίλους της Ντόρτμουντ:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ