ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Νάπολι ανακοίνωσε Ρουίθ και τον "αντίπαλο" του Καρνέζη

Η Νάπολι ανακοίνωσε Ρουίθ και τον "αντίπαλο" του Καρνέζη
UWE ANSPACH/DPA VIA AP

Η Νάπολι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού μέσου Φαμπιάν Ρουίθ αλλά και του Ιταλού τερματοφύλακα που προορίζεται για θέση βασικού, μπροστά από τον Ορέστη Καρνέζη.

Σε δύο μεταγραφές που πλέον έχουν και ελληνικό ενδιαφέρον προχώρησε επισήμως η Νάπολι.

Οι "παρτενοπέι" ανακοίνωσαν δύο παίκτες την Πέμπτη, λίγο πριν ολοκληρωθεί και η μετακίνηση του Ορέστη Καρνέζη από την Ουντινέζε.

Η αρχή χρονικά έγινε με τον Φαμπιάν Ρουίθ, διεθνή με την Ισπανία κ-21, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μπέτις μετά από την ενεργοποίηση της ρήτρας αποδέσμευσης ύψους 30.000.000 ευρώ. Ο 22χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Στη συνέχεια, οι "παρτενοπέι" υπέγραψαν ένα μεγάλο ταλέντο στη θέση του τερματοφύλακα, τον Άλεξ Μερέτ, ο οποίος θα μείνει στο "Σαν Πάολο" επίσης για πέντε χρόνια. Ο 21χρονος Ιταλός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και μετά από τρία χρόνια στην Ουντινέζε (δύο σεζόν δανεικός στη ΣΠΑΛ), αποκτήθηκε από τη Νάπολι για 22.000.000 ευρώ.

Πλέον, απομένει η ανακοίνωση του Καρνέζη από τον σύλλογο, αφού πέρασε κι αυτός με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις το μεσημέρι της Πέμπτης και θα συναντήσει ξανά τον πρώην συμπαίκτη του στους "μπιανκονέρι", του οποίου θα είναι αναπληρωματικός.

Photo credits: Uwe Anspach/dpa via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ