ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπόκα παρουσιάζει τον Τέβες

Η Μπόκα παρουσιάζει τον Τέβες

Το "Μπομπονέρα" ανοίγει τις πύλες του για τον Κάρλος Τέβες καθώς ο Αργεντινός στράικερ θα παρουσιαστεί επίσημα τη Δευτέρα από τη Μπόκα Τζούνιορς. Δεν παίρνει το Νο 10 ο "Apache".

Μετά το αντίο του στη Γιουβέντους ο Κάρλος Τέβες ξανασμίγει με την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα βήματα στην καριέρα του, τη Μπόκα Τζούνιορς, με το ραντεβού να ορίζεται για τη Δευτέρα όπως αποκάλυψε ο σύλλογος του Μπουένος Άιρες αλλά και ο ίδιος λίγη ώρα αργότερα.

"Επιστρέφω σπίτι και θέλω να το μοιραστώ με όλους εσάς: η επίσημη παρουσίασή μου θα γίνει τη Δευτέρα στις 13 Ιουλίου στις 18:30, η είσοδος είναι ελεύθερη", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter o Τέβες, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα με το Νο 12 ως ένδειξη σεβασμού προς τη θύρα των φανατικών της Μπόκα.

Η Μπόκα παρουσιάζει τον Τέβες

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η παρουσία του Κάρλος Τέβες στη Serie A, κατακτώντας 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο με τη Γιουβέντους και παίζοντας σε έναν τελικό Champions League

Και αυτό γιατί η συγκεκριμένα θύρα έχει την ονομασία "Doze" ("Δώδεκα'), που συμβολίζει τον 12ο παίκτη της ομάδας, τον κόσμο της, με το Νο 10 να παραμένει στην κατοχή του Λοδέιρο.

Ο 31χρονος άσος έδειξε μάλιστα για μία ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο καθώς ενόψει της παρουσίασής του ζήτησε από τους οπαδούς να φέρουν συσκευασμένη τροφή για να την μοιράσει μέσω φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ