ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η... μπηχτή του Καμπιάσο για την Γιουβέντους

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο μίλησε για τον τελικό του Champions League και θυμήθηκε το παρελθόν του ως παίκτης της Ίντερ αφού αφιέρωσε μία μπηχτή για την Γιουβέντους.

Τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και έδωσε τα μέγιστα για την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο ο Εστέμπαν Καμπιάσο έχει συνδεθεί με το άκρως επιτυχημένο πέρασμά του από την Ίντερ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνιζόμενος στους Μιλανέζους για 10 χρόνια (2004-2014) και προηγουμένως στους Μαδριλένους για δύο (2002-2004).

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος μίλησε στη "Marca" και για τον πρόσφατο τελικό του Champions League μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρεάλ και εκεί "θυμήθηκε" την κόντρα του με την "Γηραία Κυρία" ως παίκτης της Ίντερ. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Δεν συμφωνώ την άποψη ότι οι ιταλικές ομάδες μοιάζουν μικρές όταν αντιμετωπίζουν ισπανικές σε τελικούς Champions League. Η μοναδική που έχει χάσει όλους τους τελικούς της κόντρα σε ισπανικές ομάδες είναι η Γιουβέντους. Η Ίντερ έπαιξε έναν και τον κέρδισε (3-1 την Ρεάλ τη σεζόν 1963-64) ενώ έχει νικήσει και η Μίλαν (4-0 την Μπαρτσελόνα το 1993-94)".

Όσον αφορά στους αγαπημένους τους συμπαίκτες, από την Ρεάλ επέλεξε τον Ραούλ, αναφέροντας πως "ήμουν τρελός για αυτόν" και από την Ίντερ τους συμπατριώτες του Σαμουέλ, Μιλίτο και Σανέτι.

Όταν ρωτήθηκε για το μυστικό των "νερατζούρι" που κατέκτησαν το τρεμπλ το 2010 με προπονητή τον Ζοζέ Μουρίνιο, είπε: "Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν παίκτες από πολλές διαφορετικές εθνικότητες, ήμασταν πολύ ενωμένοι ενώ υπήρχε στον πάγκο και ένας φιλόδοξος τεχνικός. Ο Μουρίνιο εμφανίστηκε μάλιστα σε μία ιδιαίτερη περίοδο στην καριέρα μου και ήταν ένας τεχνικός που πρόσεχε κάθε λεπτομέρεια".

Ο Καμπιάσο έκανε και μία πρόβλεψη για την τεχνική ηγεσία της Ίντερ, υποστηρίζοντας πως κάποια στιγμή θα βρεθεί σε αυτόν ο νυν κόουτς της Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλοτε ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μιλάνου, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ