ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπεσικτάς ρώτησε για τον Γουακάσο

Η Μπεσικτάς ρώτησε για τον Γουακάσο

Η Μπεσικτάς είναι άλλη μία ομάδα που έχει ψαχτεί για τον Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα τις επόμενες μέρες για να μιλήσει με τον Λυμπερόπουλο.

Η περίπτωση του Μουμπάρακ Γουακάσο είναι η πλέον μπερδεμένη για τον Παναθηναϊκό... Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον θέλει στο ρόστερ, αρκεί ο ποδοσφαιριστής να είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του και να μην έχει τάσεις φυγής...

Το μέλλον του στον Παναθηναϊκό αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, με την έλευση του Γουακάσο στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο 27χρονος χαφ δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του, οπότε δεν μπορεί να προβλεφθεί το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον από το εξωτερικό δεν λείπει για τον Γκανέζο. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η Μπεσικτάς έχει προσεγγίσει τον μάνατζερ του και έχει εκδηλώσει την επιθυμία για συνεργασία.

Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες στο κατόπι του Γουακάσο φέρονται να βρίσκονται οι Θέλτα, Τζιρόνα, Αταλάντα, Σαμπντόρια και Μπασακσεχίρ. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και όλα παραμένουν φιλολογικά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ