ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπενφίκα έβαλε 11 γκολ στην Κωνσταντινούπολη

Η Μπενφίκα έβαλε 11 γκολ στην Κωνσταντινούπολη

Η Μπενφίκα νίκησε 11-1 την Γαλατάσαράι στην Κωνσταντινούπολη για το UEFA Youth League, η Ατλέτικο με 7-1 την Αστάνα, η ΤΣΣΚΑ με 4-0 την ManUtd, η Παρί ΣΖ με 4-1 την Ρεάλ, ενώ το Μάλμε - Σαχτάρ έληξε 5-5

Δεν σταματούσε να σκοράρει η ομάδα νέων της Μπενφίκα στην Κωνσταντινούπολη και έτσι νίκησε με 11-1 την Γαλατάσαράι, με την αγωνιστική στο UEFA Youth League να είναι γενικά πολύ παραγωγική.

Οι Τούρκοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι στο 17', αλλά οι Πορτογάλοι από το 24' μέχρι το 78' πέτυχαν 10 γκολ και άλλο ένα στις καθυστερήσεις με πέναλτι.

Δηλαδή μέσα σε 55 αγωνιστικά λεπτά σκόραραν 10 φορές, κάτι που αναλογεί με περίπου ένα τέρμα ανά 5.5 λεπτά σε αυτό το διάστημα, ενώ δύο παίκτες πέτυχαν χατ-τρικ, οι Ζοζέ Γκόμες και Ντιόγκο Γκονσάλβες.

Δεν υπήρχε κάποια αποβολή στο ματς, δηλαδή η Γαλατάσαράι δεν έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ενώ αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του UEFA Youth League.

Η Αστάνα την Μαδρίτη ισοφάρισε σε 1-1, αλλά τελικά η Ατλέτικο νίκησε με 7-1, ενώ σε αποτελέσματα που φαντάζουν... βαριά για μεγάλους συλλόγους, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε 4-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν-Ζερμέν με 4-1 την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρομερό ματς ήταν στο Μάλμε - Σαχτάρ, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 5-5, ενώ υπήρχαν 9 διαφορετικοί σκόρερς, καθώς ο Μποριατσούκ ήταν ο μόνος που σκόραρε δύο φορές, αλλά την μία στο τέρμα της ομάδας του (αυτογκόλ).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ