ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για τον Χέντερσον

England's Dean Henderson, right, Dael Fry, center, and Freddie Woodman celebrate after defeating Venezuela during the final of the FIFA U-20 World Cup Korea 2017 at Suwon World Cup Stadium in Suwon, South Korea, Sunday, June 11, 2017. (AP Photo/Lee Jin-man)
England's Dean Henderson, right, Dael Fry, center, and Freddie Woodman celebrate after defeating Venezuela during the final of the FIFA U-20 World Cup Korea 2017 at Suwon World Cup Stadium in Suwon, South Korea, Sunday, June 11, 2017. (AP Photo/Lee Jin-man) AP

Η Μπενφίκα το έχει ρίξει στους... τερματοφύλακες, αφού εκτός από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ασχολείται με τον 20χρονο Άγγλο της Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας που απασχολεί την Μπενφίκα αυτές τις μέρες. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "The Sun", υπάρχει ενδιαφέρον για τον 20χρονο Άγγλο, Ντιν Χέντερσον, ο οποίος ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Χέντερσον έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2018 και έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Σριούσμπερι, με την οποία έχει 10 συμμετοχές στη League One. Η Γιουνάιτεντ δεν προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία της και ο Άγγλος γκολκίπερ θα έχει το δικαίωμα από τον Ιανουάριο, να επιλέξει την επόμενη ομάδα του.

Το ρεπορτάζ δεν ξεκαθαρίζει εάν η Μπενφίκα θέλει να αποκτήσει τον Χέντερσον στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ή να τον κλείσει εν όψει του καλοκαιριού. Επίσης, θεωρητικά η συγκεκριμένη υπόθεση δεν επηρεάζει τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Βλαχοδήμου.

Photo credits: AP Photo/Lee Jin-man

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ