ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπάγερν νίκησε με Γκέτσε την Ίντερ

Η Μπάγερν νίκησε με Γκέτσε την Ίντερ

Η Μπάγερν ήταν καλύτερη και νίκησε 1-0 την Ίντερ σε φιλικό στην Σανγκάι, χάρη σε γκολ του Μάριο Γκέτσε στο 80ό λεπτό (video)

Μετά την Βαλένθια, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε και την Ίντερ σε φιλικό προετοιμασίας στην Σανγκάι, με τους Βαυαρούς να είναι ανώτεροι και να επικρατούν με 1-0.

Ο Μάριο Γκέτσε πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 80ό λεπτό, όταν από εξαιρετική μπαλιά του Ρόντε πέρασε και τον Χαντάνοβιτς, στέλνοντας την μπάλα εν συνεχεία στα δίχτυα σε κενό τέρμα.

Ο Ντόουγκας Κόστα ήταν στην 11άδα του Πεπ Γκοαυρδιόλα, ενώ τα νέα αποκτήματα που είχε στην 11άδα ο Μαντσίνι είναι οι Μοντόγια, Μουρίγιο και Κοντογκμπιά, όπως και ο 17άχρονος μπακ, Φεντερίκο Ντιμάρκο, από την ακαδημία.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ (46' Ούλραϊχ), Μπερνάτ (46' Μπένκο), Μπενατιά (73' Στάινχαρτ), Τζερόμ Μπόατενγκ (59' Ραφίνια), Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο (46' Κίμιχ), Λαμ (39' Χέιμπιεργκ), Τιάγκο Αλκάνταρα (67' Γκαουντίνο), Τόμας Μίλερ (46' Γκέτσε), Ντόουγκλας Κόστα (59' Ρόντε), Λεβαντόβσκι (73' Γκριν).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς (64' Καρίσο), Μοντόγια (63' Νιουκουρί), Ρανόκια (63' Σαντόν), Μουρίγιο (41' Ζουάν Ζεζούς), Ντιμάρκο (56' Αντρεόλι), Κόβατσιτς (69' Μπαλντίνι), Μπρόζοβιτς (69' Πόπα), Κοντογκμπιά (47' Ντ'Αμπρόζιο), Ερνάνες (69' Πέδρο Ντελγκάδο), Παλάσιο (56' Λόνγκο), Ικάρντι (69' Ναγκατόμο).

Μπάγερν - Ίντερ 1-0

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ