ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Λίβερπουλ έχει ανταγωνιστές για τον Φαν Ντάικ

Norwich City's Josh Murphy, left, and Southampton's Virgil van Dijk battle for the ball during the English FA Cup, third round soccer match at Carrow Road, Norwich, England, Saturday Jan. 7, 2017. (Chris Radburn/PA via AP)
Norwich City's Josh Murphy, left, and Southampton's Virgil van Dijk battle for the ball during the English FA Cup, third round soccer match at Carrow Road, Norwich, England, Saturday Jan. 7, 2017. (Chris Radburn/PA via AP) AP

Η Σαουθάμπτον έχει πάρει απόφαση πως πρέπει να πουλήσει τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ, είναι έτοιμη να δεχτεί τα 79.000.000 ευρώ της Λίβερπουλ, όμως το ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα περιπλέκει την κατάσταση

Ο Νο1 μεταγραφικός στόχος του Γιούργκεν Κλοπ το καλοκαίρι ήταν ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ, όμως η Λίβερπουλ δεν τον απέκτησε, καθώς τον προσέγγισε παράνομα, χωρίς την άδεια της Σαουθάμπτον.

Οι "Άγιοι" πήραν απόφαση πως τον Ιανουάριο πρέπει να τον πουλήσουν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα έχουν βρει με τη Λίβερπουλ στα 79.000.000 ευρώ.

Τις τελευταίες μέρες όμως έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και η Μπαρτσελόνα, σύλλογοι που φυσικά έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν τη ζημιά στους "κόκκινους".

Το καλό πάντως για τη Λίβερπουλ είναι η δεδομένη επιθυμία του 26άχρονου να φορέσει τη φανέλα της και να συνεργαστεί με τον Γιούργκεν Κλοπ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ