ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς στην UEFA

Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς στην UEFA

Η UEFA ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (05/01) την κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς, όπως την ψήφισαν οι χρήστες μέσα απ' την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Την κορυφαία ενδεκάδα του 2016, όπως την ψήφισαν οι χρήστες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της UEFA, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (05/01) η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Συνολικά, ψήφισαν 649.701 χρήστες, με τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα να κερδίζουν τις προτιμήσεις.

Συγκεκριμένα, το 24% των χρηστών επέλεξαν έστω έναν ποδοσφαιριστή των "μερένγκες", ενώ το 16% έστω έναν παίκτη των "μπλαουγκράνα". Για κάτω απ' τα γκολπόστ προτιμήθηκε ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Τζανλουίτζι Μπουφόν. Την τετράδα στην άμυνα απαρτίζουν οι Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Τζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν) και Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους.

Στη μεσαία γραμμή βρίσκονται οι Τόνι Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης) και Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα). Την επιθετική τριάδα αποτελούν οι Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα) και Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Παράλληλα, εκτός επιλογών βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Πέπε, Πολ Πογκμπά, Κέβιν ντε Μπράινε, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες, Γκάρεθ Μπέιλ, Σέρχιο Αγκουέρο, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Αλέξις Σάντσες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς στην UEFA
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ