ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ιταλία ξαναζεί τον εφιάλτη του Euro 2004!

Η Ιταλία ξαναζεί τον εφιάλτη του Euro 2004!

Η Ιταλία νίκησε 3-1 την Αγγλία αλλά έμεινε εκτός ημιτελικών από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ21 καθώς την ίδια ώρα Πορτογαλία και Σουηδία περνούσαν αμφότερες με το... βολικό 1-1. Για προσυνεννοημένο αποτέλεσμα φωνάζουν οι γείτονες. Δείτε VIDEO!

Euro 2004, Πορτογαλία, φάση ομίλων. Η Ιταλία κάνει την ανατροπή κόντρα στη Βουλγαρία και νικάει με 2-1 όμως αποκλείεται από τα προημιτελικα καθώς οι "γειτόνισσες" Δανία και Σουηδία έρχονται ισόπαλες 2-2 και παίρνουν εκείνες το εισιτήριο της πρόκρισης, με εκείνο το αποτέλεσμα να είναι το μοναδικό που έθετε αυτόματα εκτός συνέχειας τους "ατζούρι".

Έντεκα χρόνια αργότερα η εθνική Ιταλίας βλέπει το ίδιο σενάριο να επαλαμβάνεται ως.. φάρσα, απλώς αυτή τη φορά στο ρόλο του θύματος βρέθηκε η ομάδα Κ21. Στον τελευταίο της αγώνα για τη φάση των ομίλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τσεχείας επιβλήθηκε με 3-1 της Αγγλίας όμως αυτό δεν ήταν αρκετό αφού στο άλλο ματς του ομίλου το αποτέλεσμα ήταν καταδικαστικό για τους "ατζουρίνι".

Πορτογαλία και Σουηδία αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 και με αυτή την ισοπαλία πιάστηκαν χεράκι-χεράκι και προκρίθηκαν στους "4" του Euro K21 , με την ομάδα του Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο όχι μόνο να αποχαιρετάει τη διοργάνωση αλλά και να μένει εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το 2016.

Η Ιταλία ξαναζεί τον εφιάλτη του Euro 2004!

Από την πλευρά τους οι Ιταλοί έκαναν με διακριτικό τρόπο παράπονα για τον τρόπο που Σουηδία και Πορτογαλία δεν προσπάθησαν η κάθε μία για τη νίκη στα τελευταία λεπτά, ενώ ο άσος της Γιουβέντους, Στέφανο Στουράρο, ήταν πιο δηκτικός, γράφοντας στη σελίδα του στο Twitter:

"Πάνω από τα πτώματα των λιονταριών γιορτάζουν οι σκύλοι πιστεύοντας πως έχουν νικήσει, όμως τα λιοντάρια παραμένουν λιοντάρια και οι σκύλοι παραμένουν σκύλοι".

Δείτε τα τρία τελευταία λεπτά στο Πορτογαλία-Σουηδία που εξόργισε τους Ιταλούς:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ