ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η φωτογραφία - ντοκουμέντο του Αμπιντάλ για το θέμα της μεταμόσχευσης

Η φωτογραφία - ντοκουμέντο του Αμπιντάλ για το θέμα της μεταμόσχευσης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με φωτογραφία - ντοκουμέντο στο instagram ο Ερίκ Αμπιντάλ απάντησε στα ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία το συκώτι που του μεταμοσχεύθηκε το 2012 αγοράστηκε παράνομα από τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. (PHOTO)

Σύμφωνα με την "El Confidencial", ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, έχει παραδεχθεί σε συνομιλίες ότι αγόρασε παράνομα το συκώτι που μεταμοσχεύθηκε το 2012, στον Ερίκ Αμπιντάλ, για να ξεπεράσει τον καρκίνο ο Γάλλος βετεράνος αμυντικός.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα, οι "μπλαουγκράνα" εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία διέψευσαν οποιαδήποτε παρατυπία σχετικά με το συκώτι που μεταμοσχεύθηκε στον νυν τεχνικό διευθυντή της ομάδας, εκφράζοντας τη λύπη τους που δεν διασταυρώθηκε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα.

Τότε (2012) είχε γίνει γνωστό ότι το συκώτι που μεταμοσχεύθηκε στο Γάλλο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού προήλθε από τη δωρεά οργάνου από τον ξάδελφό του, Ζεράρ. Την Πέμπτη (5/7) ο Ερίκ Αμπιντάλ ανέβασε στον λογαριασμό του φωτογραφία - απάντηση για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη (4/7).

Ο 38χρονος ανήρτησε εικόνα που βρίσκεται στην κλινική δίπλα στον ξάδελφό του, λίγο μετά τη μεταμόσχευση, και σχολίασε: "Με αυτήν την εικόνα θέλω να δείξω το σεβασμό μου στον ξάδελφό μου Ζεράρ και να υπερασπιστώ την τιμή του. Θέλω να κατακρίνω δημοσίως τη στάση ορισμένων media που κάνουν λόγο για αμφιβολίες σχετικά με τη νομιμότητα της παρέμβασης που έσωσε τη ζωή μου.

Σταματήστε τώρα! Απαιτώ σεβασμό προς τον εαυτό μου και προς όλους όσοι επηρεάζονται προσωπικά από αυτό το στάδιο της ζωής μου και προς οποιονδήποτε άλλον βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ