ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η FIFA δεν δίνει συγχωροχάρτι στον Σουάρες

NATAL, BRAZIL - JUNE 24:  Luis Suarez of Uruguay reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Italy and Uruguay at Estadio das Dunas on June 24, 2014 in Natal, Brazil.  (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)
Σουάρες GETTY IMAGES

Ένα χρόνο μετά την ενέργεια του Λουίς Σουάρες να δαγκώσει τον Τζόρτζιο Κιελίνι, ο Ουρουγουανός ζήτησε να μειωθεί η ποινή του, εντούτοις η FIFA δεν την έκανε αποδεκτή και την διατηρεί ως έχει. Ποια ματς χάνει ακόμα με την εθνική του ομάδα.

Τα λάθη πληρώνονται και ενίοτε ακριβά. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις η μεταμέλεια και η συγγνώμη δεν είναι αρκετά για να υπάρξει άφεση αμαρτιών και να δοθεί συγχωροχάρτι. Στην περίπτωση του Λουίς Σουάρες, ισχύει στο ακέραιο το προαναφερθέν και η αναφορά γίνεται για την προσπάθειά του να μειωθεί η ποινή τιμωρίας του μετά την δαγκωματιά στον Τζόρτζιο Κιελίνι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο διεθνής Ουρουγουανός φορ ίσως περίμενε πως θα είχε... ηρεμήσει η FIFA μαζί του και θα του έκανε έκπτωση της ποινής που του είχε επιβληθεί. Έτσι, κατόπιν παραίνεσης των δικηγόρων του, ζήτησε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία με επιστολή του να υπάρξει μείωση και να μπορέσει να παίξει νωρίτερα με την εθνική του ομάδα. Τζίφος...

Η FIFA διατηρεί την ποινή του και ο Σουάρες καλείται να δει από την τηλεόραση τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018. Πρόκειται για τα ματς με Βολιβία, Κολομβία, Εκουαδόρ και Χιλή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ