ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η FIFA ακύρωσε την μεταγραφή Γκρόσκροϊτς στην Γαλατάσαράι

Η FIFA ακύρωσε την μεταγραφή Γκρόσκροϊτς στην Γαλατάσαράι
ANADOLU AJANS

"Σοκ" στην Γαλατάσαράι, καθώς η FIFA δεν έκανε δεκτή την μεταγραφή του Κέβιν Γκρόσκροϊτς στην ομάδα της Πόλης από την Ντόρτμουντ

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, στις 31 Αυγούστου η Γαλατάσαράι απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές, τους Τζέισον Ντινάιερ και Κέβιν Γκρόσκροϊτς.

Η ανακοίνωση για τον δεύτερο έγινε την 1η Σεπτεμβρίου, με την μεταγραφική περίοδο και στην Τουρκία φέτος να ολοκληρώνεται μαζί με την υπόλοιπη Ευρώπη (31/8) και όχι μερικές μέρες αργότερα.

Η "Γαλατά" είχε στείλει εγκαίρως τα έγγραφα στην FIFA, όμως αυτά δεν είχαν υπογραφές και η παγκόσμια ομοσπονδία ανακοίνωσε πως δεν κάνει δεκτή αυτήν την μεταγραφή.

Οι Τούρκοι έδωσαν 1.500.000 ευρώ στην Ντόρτμουντ και ο 27άχρονος Γερμανός υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών. Τώρα ή θα μείνει κανονικά στην Γαλατάσαράι περιμένοντας τον Ιανουάριο για να παίξει ή θα επιστρέψει στην Μπορούσια. Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας από την απόφαση της FIFA.

Η μεταγραφική περίοδος και στην Τουρκία ολοκληρώθηκε 31 Αυγούστου, στην Αγγλία ολοκληρώθηκε 1η Σεπτέμβρη στις 18:00 (τοπική) και τα μεσάνυχτα σε Ρωσία και Κροατία, ενώ στην Αλβανία κλείνει 7/9, στην Ρουμανία 8/9 και στο Ισραήλ 22/9.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ