ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η έρευνα της FIFA για τις μεταγραφές της Ρεάλ

Η έρευνα της FIFA για τις μεταγραφές της Ρεάλ

Εδώ και αρκετές ημέρες είναι γνωστό πως η FIFA διενεργεί έρευνα για τις μεταγραφές ανηλίκων στην Ρεάλ, ενώ πλέον αποκαλύφτηκαν έγγραφα που το πιστοποιούν

Η ισπανική εφημερίδα "AS" παρουσίασε έγγραφα που επιβεβαιώνουν πως η FIFA έχει ξεκινήσει έρευνα για τις μεταγραφές ανηλίκων ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ότι διεξάγεται η συγκεκριμένη έρευνα είναι γνωστό από τις αρχές του 2015, το ίδιο γίνεται και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, και είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η διαδικασία σε αυτούς τους μεγάλους συλλόγους, με τον τρόπο που λειτουργούν.

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα είναι ήδη τιμωρημένη με μεταγραφικό αποκλεισμό μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2016 και φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε την ολοκλήρωση της έρευνας για να δούμε αν υπάρχει κάτι αντικανονικό στις κινήσεις των Ρεάλ και Ατλέτικο, έτσι ώστε να τιμωρηθούν.

Η Ρεάλ έχει 25 συλλόγους μόνο στην Μαδρίτη, με τους οποίος συνεργάζεται, τους δίνει τους νεαρούς παίκτες που αποκτά για να παίζουν σε αυτές (αν δεν είναι παίκτες που παίρνει από αυτές τις ομάδες) η συμφωνία λέει πως οποιαδήποτε στιγμή τους ζητήσει είναι διαθέσιμοι για την "βασίλισσα".

Όλα αυτά βέβαια με την Ρεάλ να έχει μόλις αποκτήσει δύο ανήλικους παίκτες, τους 16άχρονους, Μάρτιν Έντεγκααρντ από την Στρέμσγκοντσετ και τον Μινκ Πίτερς από τον Άγιαξ.

Η ερεύνα πάντως της FIFA επικεντρώνεται σε δύο 12άχρονους από την Βενεζουέλα που απέκτησε ο σύλλογος της Μαδρίτης το 2012. Οι Μανουέλ Γοδόι και Μερνάντο Μασίας έκαναν τουρ (προπονητικό) σε μεγάλους συλλόγους, αλλά πριν πάνε στις εγκαταστάσεις των Μίλαν και Ρίβερ Πλέιτ υπέγραψαν στην Ρεάλ.

Πήγαν σε ποδοσφαιρικό σχολείο στην Μαδρίτη και ο Μασίας είναι στην ακαδημία της Ράγιο Βαγιεκάνο. Η Ρεάλ έχει έναν μήνα να αποδείξει πως οι γονείς των παιδιών πήγαν στην Ισπανία για μη αθλητικούς λόγους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ