ΔΙΕΘΝΗ

Η επιστροφή του Κακά στη Μίλαν

Η επιστροφή του Κακά στη Μίλαν

Ο Κακά επισκέφτηκε το μουσείο της Μίλαν και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους, ενώ τόνισε πως δεν έχει απαντήσει στην πρόταση των "ροσονέρι", καθώς δεν έχει αποφασίσει αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο

Ένα μήνα αφού αποχαιρέτησε την Orlando City και το MLS, ο Κακά επισκέφτηκε το μουσείο της Μίλαν και φυσικά γνώρισε την αποθέωση απ' τους φιλάθλους των "ροσονέρι".

Ο 35άχρονος Βραζιλιάνος τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ή όχι, έτσι αυτός είναι ο λόγος που ακόμη δεν έχει απαντήσει στην διοίκηση της Μίλαν, στην πρόταση να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή.

"Έχω μιλήσει με τον Φασόνε, δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα σταματήσω το ποδόσφαιρο ή όχι. Το να έχω την ευκαιρία να γίνω τεχνικός διευθυντής της Μίλαν είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα", τόνισε ο Κακά.

"Είμαι στο Μιλάνο τρεις μέρες, έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Έχουμε απλά μιλήσει για κάποιες ιδέες και χρειάζομαι ακόμη λίγο χρόνο".

"Είμαι πάντα ερωτευμένος με τη Μίλαν, έχω εξαιρετική σχέση με το σύλλογο. Είναι τρομερό που είμαι ξανά εδώ, ενώ όσον αφορά στον σύλλογο, ο στόχος είναι ένας, να επιστρέψει στην κορυφή".

photos: acmilan.com

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Όταν έγινα τσακωτός από ματάκηδες (δύο φορές μάλιστα)

Τι συμβαίνει όταν σου τυχαίνει το 'μη σου τύχει'. Μια αληθινή ιστορία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24