ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εξομολόγηση του Αμπιντάλ στον Σισέ

Η εξομολόγηση του Αμπιντάλ στον Σισέ

Στην πρώτη του εκπομπή ως παρουσιαστής του "yahoo" ο Τζιμπρίλ Σισέ κάλεσε τον Ερίκ Αμπιντάλ και ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού του μίλησε για τη μεγάλη μάχη του με τον καρκίνο. (VIDEO)

Μπορεί σήμερα να βρίσκεται στη χώρα μας λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε το ντεμπούτο και ως δημοσιογράφος. Ο παλαίμαχος Γάλλος συνεργάζεται πλέον με τη γαλλική έκδοση του yahoo και θα κάνει συνεντεύξεις και θέματα με άλλους αστέρες.

Στην πρώτη του εκπομπή καλεσμένος του ήταν ο Ερίκ Αμπιντάλ. Οι δυο τους μίλησαν για τις μεγάλες μάχες που έδωσαν κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη μάχη του με τον καρκίνο τα χρόνια που ήταν στην Μπαρτσελόνα, ενώ από την πλευρά του ο Σισέ μίλησε για τους μεγάλους τραυματισμούς που είχε. Οι δυο τους κάνουν μία φιλική κουβέντα τόσο μέσα στο αμάξι του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού, και στη συνέχεια περπατούν μέσα σε ένα πάρκο.

"Ήταν ένα μεγάλο σοκ, έγινε το 2011. Ένιωθα πολύ περίεργα, γιατί πλέον δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Καθόμουν στο σπίτι, στον καναπέ μου κι έβλεπα τους αγώνες. Δεν μπορούσα να συμμετέχω σε κάτι. Έπρεπε να σταματήσω τα πάντα, άμεσα. Η στιγμή που έμαθα για τον καρκίνο ήταν δύσκολη. Δεν υπάρχει νίκη αν δεν παλέψεις" λέει μεταξύ άλλων ο Αμπιντάλ αναφερόμενος στη μεγάλη περιπέτεια που έζησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο της συνέντευξης

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ