ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εξήγηση της ομοσπονδίας για τη μη κλήση του Πουλίδο

Η εξήγηση της ομοσπονδίας για τη μη κλήση του Πουλίδο
Πουλίδο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στο Μεξικό, Ντέσιο Ντε Μαρία, έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα είπε ο Πουλίδο για τη μη κλήση του στο Copa America.

Μπορεί ο Άλαν Πουλίδο να έκανε καλή δεύτερο μισό της φετινή περίοδο, αυτό δεν φτάνει όμως για να βρεθεί στις τελικές επιλογές του Χουάν Κάρλος Οσόριο στο Μεξικό για το Copa America του καλοκαιριού.

Όπως ανέφεραν στην πατρίδα του, το γεγονός πως βρίσκεται σε κόντρα με την Τίγκρες ουσιαστικά τον εμποδίζει και από το να επιστρέψει στην εθνική του ομάδα.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στο Μεξικό, Ντέσιο Ντε Μαρία, έδωσε τη δική του διάσταση για το θέμα, λέγοντας πως απλά ο Πουλίδο δεν είναι καλύτερους από τους επιθετικούς που διαθέτει τώρα το Μεξικό.

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει γίνει θέμα; Αυτή τη στιγμή υπάρχουν καλύτεροι παίκτες για την τελική 23άδα. Εκτός από το δικαστικό μέρος, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να δώσουν περισσότερα τώρα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Σίγουρα θα κληθεί στο μέλλον, αλλά όχι σε αυτό το Copa America. Θα πάρει την ευκαιρία του σύντομα και θα τον δούμε μετά την διοργάνωση στην ομάδα".

Όσον αφορά το θέμα με την Τίγρκες, δήλωσε: " Δεν γνωρίζω πότε θα τελειώσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν να βρεθεί λύση. Είναι στα χέρια της FIFA και του CAS. Εάν υπάρξει κάτι που πρέπει να κάνουμε εμείς, τότε θα ενεργήσουμε γρήγορα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ