ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εκπληκτική επίδοση του Ρουί Πατρίσιο

Sporting goalkeeper Rui Patricio picks up balls, looking like golf balls, thrown on the pitch during the Europa League round of 16 first leg soccer match between Sporting CP and FC Viktoria Plzen at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday March 8, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Sporting goalkeeper Rui Patricio picks up balls, looking like golf balls, thrown on the pitch during the Europa League round of 16 first leg soccer match between Sporting CP and FC Viktoria Plzen at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday March 8, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα έχοντας έξι μήνες να δεχτεί γκολ στο "José Alvalade"! Μόνο μια φορά κόστισαν τέρματα που δέχτηκε ο Ρουί Πατρίσιο (video)

Το 0-0 της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Μπενφίκα σημαίνει πως τα "λιοντάρια" κράτησαν το "μηδέν" για 11ο σερί ματς πρωταθλήματος στο "José Alvalade".

Έπειτα από 10 σερί νίκες στο σπίτι της, το 0-0 με τους "αετούς" δεν ήταν καταστροφικό, καθώς τους έφερε στην 2η θέση, διότι με το 1-1 στην έδρα της Μπενφίκα τους δίνει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, έτσι με νίκη την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Μαρίτιμο θα είναι σίγουρα αυτοί που θα παίξουν στα προκριματικά του Champions League.

Λίγο έλειψε πάντως ο Ανδρέας Σάμαρης να είναι αυτός που θα έσπαγε το εντυπωσιακό σερί του Ρουί Πατρίσιο...

Το τελευταίο ματς που ο Ρουί Πατρίσιο είχε δεχτεί γκολ εντός έδρας στο πρωτάθλημα ήταν το 2-2 με την Μπράγκα στις 5 Νοεμβρίου, δηλαδή έξι μήνες πριν.

Το πρώτο ήταν με πέναλτι στο 85' απ' τον Ντιέγκο Σόουζα (1-1), το 1-2 έκανε στο 89' ο Ντανίλο Μπαρμπόζα (ισοφάρισε στο 90'+5 ο Μπρούνο Φερνάντες) και αυτά ήταν τα μοναδικά τέρματα που κόστισαν.

Μόνο 4 γκολ δέχτηκε η Σπόρτινγκ φέτος στο "José Alvalade", το πρώτο με τον Λούκας Εβανζελίστα (πρώην του Παναθηναϊκού) να μειώσει στο 85' για την Εστορίλ (2-1) και το δεύτερο με τον Ντάβιντσον να μειώνει στο 90'+2 για τη Σάβες (5-1).

Τα εντός έδρας ματς της Σπόρτινγκ

Σπόρτινγκ - Σετούμπαλ 1-0

Σπόρτινγκ - Εστορίλ 2-1

Σπόρτινγκ - Τοντέλα 2-0

Σπόρτινγκ - Πόρτο 0-0

Σπόρτινγκ - Σάβες 5-1

Σπόρτινγκ - Μπράγκα 2-2

Σπόρτινγκ - Μπελενένσες 1-0

Σπόρτινγκ - Πορτιμονένσε 2-0

Σπόρτινγκ - Μαρίτιμο 5-0

Σπόρτινγκ - Άβες 3-0

Σπόρτινγκ - Γκιμαράες 1-0

Σπόρτινγκ - Φεϊρένσε 2-0

Σπόρτινγκ - Μορεϊρένσε 1-0

Σπόρτινγκ - Ρίο Άβε 2-0

Σπόρτινγκ - Πάσος Φερέιρα 2-0

Σπόρτινγκ - Μποαβίστα 1-0

Σπόρτινγκ - Μπενφίκα 0-0

AP Photo/Armando Franca

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ