ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Έιμπαρ θα μοιράσει αθλητικό υλικό σε πρόσφυγες στην Ελλάδα!

Η Έιμπαρ θα μοιράσει αθλητικό υλικό σε πρόσφυγες στην Ελλάδα!

Σε πρόσφυγες από τη Συρία, οι οποίοι μένουν αυτό το διάστημα στην Ελλάδα, θα μοιράσει αθλητικό υλικό η Έιμπαρ. Ποιες οι προηγούμενες φιλανθρωπικές της δράσεις.

Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο δείχνει για μια ακόμη φορά η Έιμπαρ. Ο σύλλογος από τη χώρα των Βάσκων, αποφάσισε να δωρίσει αθλητικό υλικό από τη σεζόν 2016/17 σε πρόσφυγες, οι οποίοι έχουν φύγει από τη Συρία και έχουν βρει προσωρινή στέγη στην Ελλάδα.

Η διανομή του αθλητικού υλικού θα γίνει από μια ομάδα ανθρώπων, η οποία ονομάζεται ''Koloreak Haizean'' και ειδικεύεται στην εκπαίδευση και την εκμάθηση αθλητικών προγραμμάτων σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων. Η συγκεκριμένη δράση, θα λάβει χώρα σε δύο χώρους φιλοξενίας προσφύγων σε Αθήνα και Σκαραμαγκά.

Η πρωτοβουλία, αποτελεί μέρος των προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης, που έχει αναλάβει η διοίκηση της Έιμπαρ και ανήκει στην παγκόσμια πρωτοβουλία #RefugeesWelcomecampaign.

Μέσα στο 2017, η διοίκηση της ισπανικής ομάδας, έχει προβεί σε ανάλογες δράσεις, βοηθώντας ευπαθείς ομάδες ανά τον κόσμο. Τον Μάρτιο, δώρισε τις εισπράξεις από τον εντός έδρας αγώνα της με τη Λας Πάλμας στα θύματα του τυφώνα ''Ελ Νίνιο'' στο Περού. Τον Απρίλιο, πρόσφερε είδη πρώτης ανάγκης σε φιλανθρωπικό αγώνα ταχύτητας, ο οποίος διεξήχθη στο Μαρόκο.

Τέλος, πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο, δώρισε το ποσό των 4.000 ευρώ στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στη Γαλικία, δείχνοντας γι'ακόμα μια φορά το φιλανθρωπικό της πρόσωπο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ