ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Αργεντινή των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Αργεντινή των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Χούλιο Ολαρτικοετσέα θα είναι ο προπονητής της Αργεντινής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ίσως πριν αναλάβει ο Ντιέγκο Σιμεόνε, του οποίου ο γιος πάντως είναι στην αποστολή!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής ανακοίνωσε πως ο Χούλιο Ολαρτικοετσέα θα είναι ο προπονητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και εν συνεχεία ανακοίνωσε και τους 18 παίκτες της αποστολής.

Ο Ολαρτικοετσέα είναι 57άχρονος παλαίμαχος αμυντικός που από το 1982 μέχρι το 1990 είχε 32 συμμετοχές με την εθνική.

Η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη, πως δηλαδή αναλαμβάνει φυσικά μόνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάτσει για έναν χρόνο ακόμη ως υπηρεσιακός, έτσι ώστε να αναλάβει το... μεγάλο όνομα.

Αν αυτό το μεγάλο δεν είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε, τότε θα αναλάβει άμεσα, μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο ντε Ζανέιρο, αν όμως είναι ο Σιμεόνε, τότε ίσως αναλάβει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Χιοβάνι Σιμεόνε, ο γιος του Ντιέγκο δηλαδή, είναι στους 18 της αποστολής, όπου ξεχωρίζουν οι παίκτες του Σιμεόνε στην Ατλέτικο, Λουσιάνο Βιέτο και Άνχελ Κορέα (έμειναν εκτός οι Ντιμπάλα, Φούνες Μόρι και Κρανεβίτερ, αφού το απαγόρευσαν Γιουβέντους, Έβερτον και Σεβίλλη, αντίστοιχα).

Η Αργεντινή των Ολυμπιακών Αγώνων
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ