ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόλυτη σύγκριση: Σαλάχ vs Κριστιάνο Ρολάντο

Η απόλυτη σύγκριση: Σαλάχ vs Κριστιάνο Ρολάντο

Με αφορμή το φιλικό ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Αίγυπτο δείτε τα φετινά κατορθώματα του Σαλάχ και του Κριστιάνο Ρονάλντο. (infographic)

Δίχως αμφιβολία ο Μοχάμεντ Σαλάχ πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Την ίδια ώρα ο Κριστιανό Ρονάλντο δείχνει να ξεπερνά την επιθετική "ανομβρία" του και είναι έτοιμος να οδηγήσει τη Ρεάλ μέχρι το τέλος της διαδρομής στο Champions League.

Με αφορμή το φιλικό ματς ανάμεσα στην Αίγυπτο και την Πορτογαλία δημιουργήθηκε ένα infographic που αποτυπώνει όλα τα κατορθώματα τους τη φετινή σεζόν.

Τι έχουν καταφέρει λοιπόν οι δυο τους φέτος;

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε 30 συμμετοχές στην Premier League μετρά 28 γκολ από τα οποία μόλις το ένα είναι με πέναλτι και 10 ασίστ. Στο Champions League έχει επτά τέρματα και δύο ασίστ σε 10 συμμετοχές. Συνολικά φέτος μετρά 36 γκολ σε 41 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ, ενώ έχει παράλληλα 12 ασίστ. Τα περισσότερα από τα τέρματα που έχει σημειώσει είναι με το αριστερό πόδι (τα 30 εξ αυτών), ενώ έχει πετύχει άλλα πέντε με το δεξί και ένα με κεφαλιά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την άλλη έχει 22 γκολ στη La Liga σε 23 συμμετοχές, έχοντας παράλληλα πέντε ασίστ. Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα του στο Champions Leaguer όπου μετρά 12 γκολ σε οκτώ συμμετοχές. Αθροιστικά σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης μετρά 37 γκολ σε 35 συμμετοχές έχοντας το εντυπωσιακό 1,05 γκολ ανά ματς! Σε ό,τι αφορά τον τρόπο που σκοράρει έχει πετύχει 21 τέρματα με το δεξί πόδι, 10 με το αριστερό και 6 με κεφαλιά.

Δείτε το σχετικό Infographic.

Η απόλυτη σύγκριση: Σαλάχ vs Κριστιάνο Ρολάντο

Δείτε εδώ το infographic σε μεγαλύτερη ανάλυση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ