ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απολογία των παικτών της Άαρχους στους οπαδούς

Η απολογία των παικτών της Άαρχους στους οπαδούς

Διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο της Άαρχους ζήτησαν συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας για τη βαριά ήττα από την Μπρόντμπι μέσω ανοιχτής επιστολής στην επίσημη ιστοσελίδα αυτής.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπρόντμπι συντρίβοντας 7-0 την Άαρχους, στο ματς που μεσολαβεί για το δανέζικο πρωτάθλημα πριν από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τα play offs του Europa League.

Η Άαρχους (ή Όρχους όπως προφέρεται στη δανέζικη γλώσσα) εξήλθε πληγωμένη από τη βαριά ήττα και διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο της ομάδας μέσω ανοιχτής επιστολής στην επίσημη ιστοσελίδα ζήτησαν συγγνώμη αλλά και στήριξη από τους Δανούς φίλους αυτής.

"Η εμφάνισή μας απέναντι στην Μπρόντμπι ήταν μακράν κάτω από το επίπεδο που περιμέναμε εμείς και το επίπεδο που όλοι οι φίλοι της ομάδας λογικά θα περίμεναν. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την ήττα και είναι πλέον στο χέρι μας να δουλέψουμε ώστε να βγούμε από αυτό το στάδιο της απογοήτευσης.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την ήττα της Κυριακής και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη σας. Ως οπαδοί μας σταθήκατε τα τελευταία χρόνια και είναι στο χέρι σας να δείξετε ότι μπορείτε να μας στηρίξετε, ερχόμενοι στο γήπεδο", αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο τεχνικός της Άαρχους, Γκλεν Ρίντερσχολμ: "Είμαστε ενωμένοι ως ομάδα κι αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Ο,τι συνέβη απέναντι στην Μπρόντμπι είναι μια ευθύνη που ανήκει σε όλους.

Ελπίζουμε ότι θα αποδεχθείτε την ειλικρινή μας συγγνώμη και την προσπάθειά μας".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ