ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποκάλυψη του Ρούντνεβς για το δάγκωμα από τη σύζυγό του

HAMBURG, GERMANY - SEPTEMBER 29: Artjoms Rudnevs of Hamburg celebrates scoring his goal during the Bundesliga match between Hamburger SV and Hannover 96 at Imtech Arena on September 29, 2012 in Hamburg, Germany.  (Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)
HAMBURG, GERMANY - SEPTEMBER 29: Artjoms Rudnevs of Hamburg celebrates scoring his goal during the Bundesliga match between Hamburger SV and Hannover 96 at Imtech Arena on September 29, 2012 in Hamburg, Germany. (Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Ο Άρτιομς Ρούντνεβς εξήγησε πως η γυναίκα του τον δάγκωσε στην γλώσσα με αποτέλεσμα αυτός να μεταφερθεί στο νοσοκομείο γιατί ήταν συγκλονισμένη από τον χαμό του παιδιού τους.

Πριν λίγες μέρες ο Αρτιομς Ρούντνεβς, που έφθασε μία ανάσα από την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα της συζύγου του , Σάντα στην γλώσσα του (το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στο κέντρο του Αμβούργου).

Ο ίδιος μίλησε για όσα έγιναν... "Τ α Μέσα Ενημέρωσης έγραψαν πολλές ψευδείς και δυστυχώς επιβλαβείς πληροφορίες για εμένα και την οικογένειά μου"", είπε ο Ρούντνεβς σύμφωνα με τον οποίο η αιτία για την πράξη της γυναίκας του δεν ήταν κάποια ερωτική σχέση που είχε ο ίδιος, αλλά ο χαμός του παιδιού τους (η γυναίκα του ήταν έγκυος και απέβαλε το παιδί).

"Η γυναίκα μου εκείνο το βράδυ έπαψε να σκέφτεται λογικά και έγινε υστερική επειδή ήταν βαθύτατα συγκλονισμένη από το χαμό του παιδιού μας. Είμαστε ήδη έντεκα χρόνια μαζί και είμαστε ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Ποτέ δεν υπήρξε βία στο γάμο μας και στην οικογένειά μας".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ