ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απίθανη ιστορία του Γουέντελ Λίρα

Η απίθανη ιστορία του Γουέντελ Λίρα
Γουέντελ Λίρα

Το όνομα του Γουέντελ Λίρα μπορεί να μην λέει τίποτα σε πολλούς, όμως βρίσκεται δίπλα σε εκείνα των Λιονέλ Μέσι και Αλεσάντρο Φλορέντσι για το κορυφαίο γκολ της χρονιάς. "Νόμιζα πως μου έκαναν φάρσα", δήλωσε ο Βραζιλιάνος (VIDEO).

Έχει περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στις μικρές κατηγορίες της Βραζιλίας (2η και 3η). Τη φετινή περίοδο, ωστόσο, ο κόσμος τον έμαθε λόγω του καταπληκτικού γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση Ατλέτικο Γκοϊανιένσε - Γκοϊανέσια 2-1 (Πρωτάθλημα Γκοϊάνο, Βραζιλία).

Και αυτό γιατί το τέρμα του Γουέντελ Λίρα είναι μέσα στα υποψήφια για το καλύτερο του 2015. Ο Βραζιλιάνος στράικερ προκρίθηκε στην τελική τριάδα στην οποία βρίσκονται επίσης οι Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα) και Αλεσάντρο Φλορέντσι (Ρόμα).

Μιλώντας στην αγγλική ιστοσελίδα "Goal", ο 26άχρονος άσος δήλωσε πως στην αρχή πίστεψε πως του έκαναν φάρσα και πως πείσθηκε όταν μπήκε ο ίδιος στο ίντερνετ και διάβασε για την υποψηφιότητα του.

"Βρισκόμουν στο σπίτι της μητέρας μου και το τηλέφωνο μου άρχισε να χτυπά ασταμάτητα, ενώ ερχόντουσαν συνεχώς μηνύματα. Μετά από λίγο πήγα να δω τι γίνεται και διάβασα μηνύματα από γνωστούς που μου έδιναν συγχαρητήρια. Στην αρχή πίστεψα πως πρόκειται για φάρσα, αλλά μπήκα στο ίντερνετ και το είδα με τα μάτια μου. Ήταν σοκαριστικό", είπε αρχικά ο Γουέντελ Λίρα.

Στη συνέχεια αποκάλυψε μία αστεία ιστορία: "Όταν έμαθα πως προκρίθηκα στην τριάδα πέρασα και δεύτερο σοκ. Έφυγα από το σπίτι μου και ένας τύπος με σταμάτησε. Είπα μέσα μου "ωωχ... τη γ@#@με. Ήρθε να μου επιτεθεί", αλλά έβγαλε το τηλέφωνο του και ήθελε να τραβήξουμε μία selfie! Εκεί έμαθα πως πέρασα στην τριάδα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ