ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αντίδραση του Ντομίνγκες στην ανάρτηση του Μέσι

Rubin Kazan's Alejandro Dominguez controls the bal during the Champions League soccer match against Inter Milan in Kazan, Russia, Tuesday, Sept. 29, 2009. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Rubin Kazan's Alejandro Dominguez controls the bal during the Champions League soccer match against Inter Milan in Kazan, Russia, Tuesday, Sept. 29, 2009. (AP Photo/Ivan Sekretarev) ASSOCIATED PRESS

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες ανέβασε την φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι από την συλλογή με τις φανέλες που έχει και η οποία τον συμπεριλαμβάνει, εκφράζοντας την χαρά του που κοσμεί το δωμάτιο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο!

Σε μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε χθες (9/5) ο Λιονέλ Μέσι μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Ο άσος της Μπαρτσελόνα ανέβασε μία φωτογραφία, μαζί με τον υιό του, από ένα δωμάτιο του σπιτιού του, στο οποίο βρίσκεται μία τεράστια συλλογή από φανέλες αντιπάλων και ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και μια του Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Ο "Λίο" είχε ανταλλάξει τη φανέλα του με τον Ντομίνγκες τη σεζόν 2009-10 και συγκεκριμένα στις αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα με τη Ρούμπιν Καζάν για τους ομίλους του Champions League και ο "Τσόρι" εξέφρασε την χαρά του που ο σπουδαίος συμπατριώτης του έχει κρατήσει την φανέλα του με το 10 στην πλάτη.

AP Photo/Ivan Sekretarev

Η αντίδραση του Ντομίνγκες στην ανάρτηση του Μέσι
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ