ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Αλγερία απέλυσε τον Λούκας Αλκαράθ

Η Αλγερία απέλυσε τον Λούκας Αλκαράθ
Αλκαράθ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλγερίας ανακοίνωσε την απόλυση του Λούκας Αλκαράθ, έπειτα απ'την απόλυτα αποτυχημένη πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ

Παρελθόν αποτελεί ο Λούκας Αλκαράθ απ'την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αλγερίας, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδίας της χώρας να ανακοινώνει την απόλυσή του.

Μόλις πριν έξι μήνες είχε προσληφθεί για να βοηθήσει την ομάδα να προκριθεί στο Μουντιάλ, αλλά ηττήθηκε και στα 3 ματς των προκριματικών, τα 2 με Ζάμπια και το ένα με το Καμερούν.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας δεν περίμεναν την ολοκλήρωση των προκριματικών το Νοέμβρη (εντός έδρας ματς με τη Νιγηρία), ενώ η Αλγερία μετά από 5 αγωνιστικές είναι στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις έναν βαθμό.

Ο Αλκαράθ είχε προσληφθεί στις 13 Απριλίου, τρεις μέρες μετά την απόλυσή του απ'τη Γρανάδα, η οποία υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία της Ισπανίας. Δηλαδή ο άλλοτε προπονητής του Άρη απολύθηκε δύο φορές σε έξι μήνες.

Προφανώς ο όμιλος με Νιγηρία, Καμερούν και Ζάμπια δεν ήταν εύκολος, αλλά η Αλγερία έχει σπουδαίους παίκτες όπως οι Μαχρέζ, Σλιμανί, Φεγκουλί, Μπενταλέμπ, Μπραχιμί, Γκουλάμ, Σουντανί, Ταϊντέρ, Χανί και Μπελφοντίλ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ