ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Αλ-Σάαντ παρουσίασε τον Τσάβι

Η Αλ-Σάαντ παρουσίασε τον Τσάβι

Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια στη Μπαρτσελόνα ο Τσάβι άνοιξε και επίσημα έναν νέο κύκλο στην καριέρα του, με την Αλ-Σαάντ να τον παρουσιάζει με συνέντευξη Τύπου. Διαβαστε τις πρώτες του δηλώσεις (video).

"Ξέρω πολλούς παίκτες που έχουν έρθει εδώ, μεταξύ αυτών είναι και ο φίλος μου Ραούλ. Ελπίζω να μάθω για την αραβική κουλτουρα. Η πρώτη αραβική λέξη που θα ήθελα να μάθω είναι Shurkan (ευχαριστώ)", ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Αλ-Σάαντ ο Τσάβι (υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια), και πρόσθεσε:

"Είμαι πολύ υπερήφανος που βρίσκομαι στην Αλ-Σάαντ και εχω τον ενθουσιασμό και τη θέληση ενός μικρού παιδιού για να συνεχίζω να κερδίζω τιτλους. Εκπροσωπώντας τον εαυτό μου και την οικογένειά μου θέλω να ευχαριστήσω τον Κατάρ για αυτές τις στιγμές εδώ.

Ο Ραούλ, ο Πεπ (Γουαρδιόλα), ο Ιέρο μου μίλησαν για αυτή τη χώρα, έχω την ελπίδα ότι θα κατακτήσω και άλλους τίτλους, αρχικά με το πρωτάθλημα του Κατάρ και στη συνέχεια θα βάλουμε στόχο το Champions League της Ασίας".

Δείτε τον πανικό που είχε προηγηθεί κατά την άφιξη του 35χρονου Καταλανού μέσου στο Κατάρ.

Σημειώνεται πως ο Τσάβι πήρε τη φανέλα με το Νο 6 ενώ σε περίπτωση που καταφέρει να οδηγήσει την Αλ-Σάαντ στην κορυφή στην ήπειρο της θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που θα έχει κατακτήσει Champions League στην Ευρώπη και στην Ασία.

Ο Τσάβι φοράει για πρώτη φορά τη φανέλα της Αλ-Σάαντ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ