ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αγκαλιά του Μουρίνιο στον Ρονάλντο

Η αγκαλιά του Μουρίνιο στον Ρονάλντο

O τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον Ζοζέ Μουρίνιο να αγκαλιάζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο την ώρα που οι δύο άνδρες πήγαιναν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και μετά τη λήξη του αγώνα. (VIDEOS)

H σχέση του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι δύο άνδρες συνυπήρξαν για μία τριετία στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας αρκετές προστριβές και διαφωνίες. Αποκορύφωμα ένα επεισόδιο στα αποδυτήρια των "μερένγκες" τον Ιανουάριο του 2013, όταν και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Άλλωστε, σύμφωνα με την "Marca", ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν η αιτία που ο CR7 δεν επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού δεν τον ήθελε στην ομάδα. Ωστόσο, η μοίρα τα έφερε έτσι που οι δύο αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου συναντήθηκαν στον τελικό του Super Cup Ευρώπης μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρήκε νικήτρια την πρώτη με 2-1.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας οι δυο τους είχαν έναν εναγκαλισμό, ύστερα από πρωτοβουλία του Μουρίνιο, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και μετά το τέλος του παιχνιδιού, μετά τον Πορτογάλο τεχνικό να συγχαίρει τον συμπατριώτη του για την κατάκτηση του τροπαίου.

Δείτε τα VIDEOS:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ