ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η 4άρα της Ντόρτμουντ στην ManUtd

Η 4άρα της Ντόρτμουντ στην ManUtd

Η Ντόρτμουντ νίκησε με 4-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε διεθνές φιλικό στην Σανγκάι, με σκόρερς τους Κάστρο (2), Ομπαμεγιάνγκ και Ντεμπελέ, ενώ ο Μχιταριάν σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του (video)

Σαφώς ανώτερη η Ντόρτμουντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φιλικό της Σανγκάι, με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να επικρατεί με 4-1 αυτής του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Χένριχ Μχιταριάν σε μία από τις λιγοστές καλές φάσεις των Άγγλων σκόραρε σε βάρος της πρώην ομάδας του, μειώνοντας σε 1-3, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε με τρομερό σουτ ο Γκονσάλο Κάστρο, με το δεύτερο τέρμα του στο ματς.

Πανέμορφο ήταν το γκολ του Ουσμάν Ντεμπελέ, ενώ με πέναλτι σκόραρε ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για την Ντόρτμουντ, η οποία ήταν εξαιρετική και χωρίς... Ραφαέλ Γκερέιρο, Μάριο Γκέτσε, Αντρέ Σέρλε!

Σκόρερς: 59' Μχιταριάν / 19' και 86' Κάστρο, 35' πέν. Ομπαμεγιάνγκ, 57' Ντεμπελέ

MANUTD: Τζόνστοουν (46' Ρομέρο), Βαλένσια (75' Αντρέας Περέιρα), Μπεγί, Φιλ Τζόουνς (46' Ρόχο), Σο, Μπλιντ (66' ΜακΝερ), Αντέρ Ερέρα, Μάτα, Μχιταριάν (66' Γιανουζάι), Λίνγκαρντ (46' Άσλεϊ Γιανγκ), Ντεπάι (46' Ράσφορντ).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πάσλακ (46' Λάρσεν), Παπασταθόπουλος (62' Μπάρτρα), Σβεν Μπέντερ (62' Μερίνο), Σμέλτσερ (64' Μπούρνιτς), Ρόντε (64' Νουρί Σαχίν), Γκονσάλο Κάστρο, Καγκάουα (63' Λάιτνερ), Αντριάν Ράμος (63' Εμρέ Μορ), Ντεμπελέ (65' Χόμπερ), Ομπαμεγιάνγκ (65' Πούλισιτς).

Η 4άρα της Ντόρτμουντ στην ManUtd

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ντόρτμουντ 1-4

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ