ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γλίτωσε τη Δούμα ο Καπέλο

Γλίτωσε τη Δούμα ο Καπέλο

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρωσίας, Φάμπιο Καπέλο, κλήθηκε να απολογηθεί ενώπιον της Δούμας για την αποτυχία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά τελικά θα το αποφύγει.

Οι φωνή της λογικής ήταν αυτή που τελικά επικράτησε στη Ρωσία και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Φάμπιο Καπέλο, αν και αρχικά είχε κληθεί να απολογηθεί ενώπιον της Δούμας για την παταγώδη αποτυχία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, δεν θα το κάνει σύμφωνα με τον Υπουργό Αθλητισμού.

"Είναι σίγουρο ότι ο Φάμπιο Καπέλο δεν θα πάει να καταθέσει στη Δούμα, το ρωσικό κοινοβούλιο δεν είναι μία άιθουσα στην οποία ο ομοσπονδιακός τεχνικός πρέπει να μιλήσει για ποδόσφαιρο", είπε ο Υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Βίταλι Μουτκό.

Υπενθυμίζεται ότι η αποτυχία της εθνικής Ρωσίας να περάσει από τον όμιλο του Μουντιάλ της Βραζιλίας (τερμάτισε στην τρίτη θέση πίσω από το Βέλγιο και την Αλγερία με 2 βαθμούς), σήκωσε πολλές αποδοκιμασίες από την πλειοψηφία των μελών της Δούμας, σε συνδυασμό με τις υψηλές απολαβές του Ιταλού έμπειρου προπονητή για να εκτελεί τα καθήκοντα του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ωστόσο μετά από την πίεση του Τύπου της χώρας, των ψυχραιμότερων φωνών στον αθλητικό κόσμο της, αλλά κυρίως αυτή της διεθνής κοινής γνώμης, οι όποιες σκέψεις για κλήση του Φάμπιο Καπέλο για απολογία, εγκαταλείφθηκαν.

Στα προκριματικά του Euro 2016 η Ρωσία βρίσκεται στη δεύτερη θέση έχοντας πέντε βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Αυστρία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ