ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκουτιέρες: "Τα λεφτά δεν αξίζουν τα πάντα"

Γκουτιέρες: "Τα λεφτά δεν αξίζουν τα πάντα"
© PA

Ο Χονάς Γκουτιέρες κέρδισε τη δίκη από τη Νιούκαστλ - λαμβάνοντας αποζημίωση - ωστόσο ξεκαθάρισε ότι "τα χρήματα δεν αξίζουν για τα πάντα", ούτε και για την κακομεταχείριση που υπέστη κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του.

Ο 32χρονος Αργεντινός άσος της Ντεπορτίβο, Χονάς Γκουτιέρες, διεγνώσθη με καρκίνο στα γεννητικά του όργανα την εποχή που έπαιζε στη Νιούκαστλ και ουκ ολίγες φορές, είχε μιλήσει για απαξιωτική συμπεριφορά από την αγγλική ομάδα, υποστηρίζοντας ότι όχι μόνο δεν τον στήριξε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, αλλά και ότι τον κακομεταχειρίστηκε και τον έθεσε στο περιθώριο.

Ο "Γκάλγο" είχε σύρει σε δίκη τις "καρακάξες", απαιτώντας αποζημίωση ύψους 2.500.000 ευρώ, και δικαιώθηκε από το δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ. Μιλώντας στο EFE (ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων), ο Αργεντινός ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν σε αυτή τη μάχη, ξεκαθάρισε ότι "τα χρήματα δεν αξίζουν για τα πάντα" αλλά και ότι η νίκη του, "ήταν νίκη όλων".

"Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά την οικογένειά μου, τον ατζέντη μου και τους δικηγόρους μου. Όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου, ειδικά της Νιούκαστλ, στους οποίους εύχομαι το καλύτερο και όλους όσους με στήριξαν. Νικήσαμε όλοι όσοι πιστεύουμε στην αλήθεια, που υποφέρουμε από διάκριση, κι αυτοί που πιστεύουμε ότι το χρήμα δεν αξίζει για τα πάντα. Η καταγγελία ήταν έναντι του ανθρώπου ή των ανθρώπων της Νιούκαστλ, οι οποίοι με μεταχειρίστηκαν όπως δεν άξιζα και όπως δεν άξιζε σε κανέναν. Κερδίσαμε όλοι.

Κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας ούτε ο τεχνικός, Άλαν Πάρντιου, ούτε κάποιος εκ της διοίκησης ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου, για να δει πώς ήμουν. Όλο αυτό, με γέμισε απογοήτευση για ο,τι έκανα για το κλαμπ", υποστήριξε ο "Γκάλγο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ