ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκουαρδιόλα: "Μην ανησυχείτε, θα ξοδέψουμε 1 δις σε μεταγραφές"

Manchester City coach Pep Guardiola gestures during the English League Cup final soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester City coach Pep Guardiola gestures during the English League Cup final soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Σε μία ή δύο μεταγραφές θα προχωρήσει η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος, αστειευόμενος, ανάφερε ότι θα ξοδέψουν 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Χθες (29/04), η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 4-1 της Γουέστ Χαμ, σημειώνοντας την 30η νίκη της για φέτος, φτάνοντας μάλιστα και τα 102 γκολ.

Οι "Πολίτες" έγιναν η πρώτη αγγλική ομάδα που έχει πετύχει τριψήφιο αριθμό τερμάτων σε δύο αγωνιστικές περιόδους καθώς και την σεζόν 2013-2014, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο, είχε βάλει 102 γκολ.

Ήδη, ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά έχει ξεκινήσει και ο προπονητής, Πεπ Γκουαρδιόλα, σε ερώτηση σχετικά με επικείμενη ενίσχυση της ομάδας, θέλησε να αστειευτεί με τους δημοσιογράφους αναφέροντας χαρακτηριστικά: " Μην ανησυχείτε, θα ξοδέψουμε πολλά λεφτά για την ενίσχυσή μας. Ίσως 1 δις.

Γίνεται η ίδια ερώτηση με πριν 4 χρόνια, τότε που η Σίτι κατέκτησε το πρωτάθλημα. Την επόμενη χρονιά δεν τα πήγαμε καλά και η Τσέλσι πήρε τον τίτλο. Τον Αύγουστο όλοι θα ξεκινήσουμε με 0 πόντους. Χρειάζεται να ενισχυθούμε. Ίσως με έναν ή δύο παίκτες. Αλλά όχι περισσότερο, τουλάχιστον για του χρόνου".

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ