ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκουαρδιόλα: "Εκτός για 5 εβδομάδες ο Αγκουέρο"

Manchester City's Sergio Aguero, front left, celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero, front left, celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Εκτός για περίπου 5 εβδομάδες ο Σέρχιο Αγκουέρο, όπως επιβεβαίωσε και ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα. Αγώνας δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους "Πολίτες" να γνωρίζουν την ήττα με 3-2, έπειτα από τάκλιν του Άσλεϊ Γιανγκ.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα (18/04) ο διεθνής επιθετικός υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική επέμβαση με τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, Ομέρο Ντ'Αγκοστίνο, να δηλώνει απαισιόδοξος για το χρόνο της αποθεραπείας του και τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο προπονητής του 31χρονου σήμερα (20/04) έκανε δηλώσεις για το χρόνο της αποθεραπείας. Πιο αναλυτικά ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ανέφερε: "Ο Σέρχιο θα μείνει εκτός 4 με 5 εβδομάδες. Βρίσκεται στη Βαρκελώνη αυτήν την στιγμή, για το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του καθώς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση. Πιθανότατα, θα προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία και θα είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν".

Photo credits:AP Photo/Rui Vieira


TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ