ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολάρες από μακριά που έγραψαν ιστορία

Γκολάρες από μακριά που έγραψαν ιστορία

Με αφορμή την γκολάρα του Πιάνιτς πίσω από το κέντρο, το Sport24.gr συγκέντρωσε τέρματα που έχουν σημειωθεί με αυτό τον τρόπο. Καθίστε αναπαυτικά και αφεθείτε στη μαγεία (VIDEOS).

Είναι από εκείνα τα γκολ που τα πανηγυρίζεις περισσότερο. Δεν είναι απαραίτητα η σημασία τους εκείνη που τα καθιστά διαφορετικά, αλλά ο τρόπος και ο βαθμός δυσκολίας που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα.

Έχουν και μια δόση... αλητείας, με τους θύτες να κάνουν να κάνουν τον τερματοφύλακα να αναθεματίζει την ώρα και την στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτή την θέση, που κάθε στιγμή αδράνειας αποβαίνει μοιραία.

Χρειάζεται βέβαια και μαεστρία, στυλ, ταλέντο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως ορισμένα εξ αυτών έχουν σημειωθεί από παίκτες παγκόσμιας κλάσης, διότι πολύ απλά μπορούν.

Ο λόγος για τα γκολ που έχουν σημειωθεί πίσω από το κέντρο ή ακριβώς από τη μεσαία γραμμή. Όταν οι παίκτες αποφασίζουν να ξεφτιλίσουν τον τερματοφύλακα και να τον κάνουν να βλέπει εφιάλτες για καιρό.

Με αφορμή το τέρμα του Πιάνιτς στο φιλικό για το ICC ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρόμα, το Sport24.gr συγκέντρωσε ορισμένα χαρακτηριστικά τέρματα που έχουν σημειωθεί με αυτό τον τρόπο. Προφανώς υπάρχουν πολλά, αλλά έγινε μια σχετική επιλογή...

Ο Μπέκαμ, ο Ρούνεϊ, ο Ριβάλντο, ο Ναϊμ, ο Τσάμπι Αλόνσο φιγουράρουν μεταξύ άλλων στη λίστα. Κάποια βέβαια είναι μπροστά από το κέντρο, αλλά πρόκειται για αριστουργήματα. Καθίστε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του PC σας και αφεθείτε στη μαγεία.

Απολαύστε τα ένα προς ένα...

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Γουέιν Ρούνεϊ

Ριβάλντο

Ναΐμ

Αντίλ Ραμί

Τσάμπι Αλόνσο

Στέφαν Ισιζάκι

Σαμπέρ Κελίφα

Μέινορ Φιγκερόα

Ριουγίρο Ουέντα

Γιόνε Σάμουελσεν

Και για να μην αφήσουμε εκτός την Ελλάδα, θυμίζουμε πέντε γκολ που σημειώθηκαν από μακρινή απόσταση, αλλά μπροστά από το κέντρο, τα οποία όμως έγραψαν ιστορία. Ο Πουρσανίδης, ο Ζιοβάνι , ο Έκι Γκονζάλες, ο Τσάνκο και ο Μίτσελ (λάθος Καρνέζη) είναι οι πρωταγωνιστές. Προφανώς και έχουν σημειωθεί και άλλα παρόμοια ή και καλύτερα γκολ, πείτε και εσείς την άποψή σας...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ